Hemstädning Malmö

Räcker tiden inte till? Våra professionella hemstädare gör städdagen till veckans höjdpunkt! Vi levererar professionell och auktoriserad hemstädning på dina villkor.

Anpassat efter dina behov

Nöjd kund-garanti

Ingen bindningstid

Få en kostnadsfri offert idag!
Banner att Tetrisflytt är ett rekommenderat företag enligt Reco
Vi svarar på alla meddelanden inom 24h!
Oops, något gick fel

Hur funkar en hemstädning?

icon

Berätta om ditt hem

Ange hemmets storlek och välj de dagar du önskar att få städhjälp.

Antal städningar

Välj hur ofta du vill få städhjälp. Du kan säga upp avtalet när du känner för det - vår hemstädning har ingen bindningstid.

icon

Boka

Din städare kommer till dig på önskad dag - nu kan du njuta av ett rent och fint hem!

Vad ingår i hemstädning?

Nedan kan du läsa lite mer om vilka delmoment som ingår i vår hemstädning.

Generella moment i samtliga rum:
icon
 • Dammsugning av golv och mattor i alla rum
 • Våttorkning av golv i alla rum
 • Torkning av dörrar, karmar, golvlister, fönsterbrädor, kontakter och fria ytor
 • Dammsugning av stoppade/klädda möbler samt under sittdynor
 • Dammtorkning av hyllor, element, tavlor och prydnadssaker
 • Damning av tillgängliga lampor och alla möbler
 • Hantering av sopor och rengöring av sopkärl
 • Putsning av speglar
Sovrum
icon

Vi utför de generella momenten samt:

 • Avtorkning av damm på alla bords och arbetsytor 
 • Damning av sänggavlar och fria ytor
Hall
icon

Vi utför de generella momenten samt:

 • Dammtorkning av räcke och ledstång i trappa
 • Avtorkning av hatthylla samt el central.
Kök
icon

Vi utför de generella momenten samt:

 • Avtorkning av vitvaror/köksutrustning och fläkt
 • Utvändig rengöring av köksskåp och köksluckor
 • Ut och invändig rengöring av skåp där sopor finns
 • Putsning av blandare, propp och diskho
 • Rengöring av stänkskydd/kakel ovanför diskbänk
 • Utvändig rengöring av mikrovågsugn, diskmaskin och kyl/frys
Badrum
icon

Vi utför de generella momenten samt:

 • Rengöring av duschen alternativ badkaret
 • Rengöring och putsning av toalettstol, handfat och kran
 • Utvändig rengöring av vitvaror
 • Utvändig torkning av badrumsskåp
 • Torkning av golv och väggar
Förbrukningsmaterial
icon

Du som kund tillhandahåller microfiberdukar, wettextrasor, CIF cream, dammvippa, disksvampar, dammsugare, mopp och hink.

Vi kan ta med allt förbrukningsmaterial mot ett tillägg på 199kr.

man cleaning room
Hemstädning

Hemstädning Malmö

Vår hemstädning i Malmö erbjuder professionella städtjänster som är framtagna för att passa alla behov. Hemstädningen innehåller allt från en grundlig storstädning till mer fokuserade städningar som fönsterputs eller uppfräschning av kök och badrum. Hemstädningen är skräddarsydd efter dina specifika behov, så vi kan hjälpa dig med vilken storlek och typ av städning du än behöver. 

Vi satsar på att erbjuda den bästa servicen och har kontinuerligt utbildade städare. Vi jobbar hårt för att garantera att alla våra kunder är nöjda med våra tjänster. 

Städhjälp i Malmö

Om du vill unna dig själv lite vardagslyx med att komma hem till ett nystädat hem, kan Tetrisflytt vara ett utmärkt val. Vi erbjuder hemservice i hela Malmö och vi tar gärna hand om städningen åt dig. Vår hemstädning i Malmö är skräddarsydd för att passa dina önskemål och behov. Du väljer själv hur ofta du behöver hjälp – varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden.

Dessutom kan du dra nytta av RUT-avdraget och få ännu mer förmånliga priser. Kontakta Tetrisflytt idag så hjälper vi dig att få ihop ditt livspusslet! Tillsammans skapar vi ett hem som blir precis så städat som du vill ha det. 

man does packaging
cleaning ingredients
Flytt

Rut-avdrag

Vår tjänst gällande hemstäd ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Detta innebär att du som kund endast betalar 50% av den totala kostnaden. Boka tid med oss och vi kommer hem till er vid angiven tid/ bokning för att utföra ett professionellt städuppdrag. 

Hemstädning i Malmö till låga priser

Att städa ditt hem regelbundet är något du kan välja att göra själv, om inte så tillhandahåller vi städtjänster för privatpersoner samt företag som inte har tid eller lust att göra det själva. Vi diskuterar dina specifika behov och skapar en personlig kostnadsfri offert. 

woman cleaning table

Vår checklista för hemstädning

Läs mer om vår omfattande checklista för hemstädning.

Städfirma Malmö

icon

Vi på Tetrisflytt erbjuder professionell hemstädning i Malmö och har ett brett utbud av städtjänster. Våra tjänster inkluderar daglig-, vecko- och månads städning samt engångsbesök. Vi är specialiserade på hemstädning i Malmö, vilket innebär att vi använder våra kunskaper och erfarenheter för att städa din bostad så att den blir  fräsch och välstädad. Med hjälp av våra utbildade städare strävar vi efter att alltid uppfylla de högt ställda standarder vi har inom branschen. För långsiktig städning kan du skräddarsy en avtalad tjänst som passar just dina behov.   

Letar du efter professionell städning av ditt hem? Kontakta oss för hemstädning Malmö! Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina städtjänster.

Inför hemstädningen

Vi ser gärna att ni är hemma vid första städtillfället för att se till att ni som kund blir nöjda med resultatet. Det är viktigt att ni förbereder med att ni plockar undan allt lösöre ni har för att underlätta städningen. Se gärna  till så att golvet, diskbänken och arbetsbänken är fria för att kunna rengöra de bättre. 

Garanti

icon

Vi vill att ni ska vara nöjda med den  städning som vi utför i era hem och därför har vi en garantitid på 24 timmar om det skulle visa sig att vi har missat något eller att ni inte är nöjda. Vi på Tetrisflytt jobbar aktivt med att utbilda vår personal samt att vi utför kvalitetskontroller. Detta gör vi för att säkerställa att ni som kund alltid kan förvänta er hög kvalitet i våra tjänster.  

Anlita oss idag och vi kommer göra vårt bästa för att ta hand om er som kund och se till att ni blir nöjda med hemstädningen. Vår städfirma i Malmö är alltid redo till hands för er. Vi arbetar främst i Malmö Lund området. 

Smidig hemstädning i Malmö

Vi erbjuder hemstädning i Malmö där försöker anpassa oss efter era tider. Om du är intresserad av att få hjälp med din hemstädning så är du varmt välkommen att kontakta oss! Vi har lång erfarenhet av städning och kan garantera dig en effektiv, noggrann och prisvärd service som uppfyller alla dina behov.

Vårt team strävar efter att tillhandahålla flexibla hemstädning tjänster som är anpassade efter dina specifika behov. Vi förstår att många har bökiga scheman och hektiska vardagar, så vi erbjuder stor flexibilitet när det gäller tid och frekvens . Du kan välja hur ofta du vill att vi hjälper dig med hemstädningen, så du kan lita på att vi kommer att jobba för att uppfylla alla dina önskemål.

Kontakta oss idag för att diskutera hemstädning i Malmö! Vi gör vårt bästa för att genomföra din städning på ett effektivt, noggrant och prisvärt sätt. Vare sig du vill ha regelbunden städservice eller en engångs städning så har rätt lösning för dig.

Om du letar efter hemstädning i Malmö är du varmt välkommen att ta kontakt med oss!

Vanliga frågor

Nedan har vi samlat några av våra vanligaste frågor

Hur ofta bör du ha hemstädning?
icon

Det beror mycket på hur många ni är i hushållet, om ni har pälsdjur och hur stort ni bor. Om ni är osäkra på vilken frekvens som skulle passa er bäst är ni välkomna att kontakta oss. Vi hjälper dig hitta rätt lösning för ditt hem!

Har ni bindningstid?
icon

Vi har ingen bindningstid på våra tjänster. Eventuella av- och ombokningar går att göra kostnadsfritt fram till 48 timmar innan utfört arbete. Därefter faktureras 50% av kostnaden före RUT- avdraget. Blir ni sjuka så avbokar vi er utan extra kostnad.

Hur betalar man?
icon

Ni kan betala hos oss genom girobetalning, autogiro och e-faktura på månadsbasis. Vi skickar er månadsfaktura efter utförd städning.

Vad ingår i hemstädning Malmö-tjänsten?
icon

Vad som ingår i våra hemstädningar i Malmö beror helt och hållet på vad ni har för önskemål. Grunden är alltid samma och består av en omfattande städning som inkluderar dammsugning, våttorkning och dammtorkning - men vi gör det lilla extra som ger den riktiga städkänslan! 

Obesvarade frågor?

Har du fler frågor om våra tjänster? Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig!

Blogg

Tips och inspiration

Här hittar du tips och inspiration om allt som har med ditt hem att göra. Vi delar med oss av våra bästa tips för flytt, städning, organisering och vad man ska tänka på vid byte av bostad.

Hemstädning

Tips för effektiv hemstädning

Att hålla hemmet rent och snyggt kan kännas som en överväldigande uppgift, särskilt om du har en hektisk livsstil. Men med rätt strategier och tekniker kan du effektivt ta itu med städningen och få ett rent och organiserat hem. Här är några tips för effektiv hemstädning:
Hemstädning

Fördelarna med att anlita en städfirma

Att hålla ditt hem rent och snyggt är en viktig del av att leva en hälsosam och produktiv livsstil. Men för många människor kan städning vara en stressig och tidskrävande uppgift. En lösning på detta är att anlita en städfirma för att ta hand om städningen åt dig. Här är några av fördelarna med att anlita en städfirma:
© 2024 Tetrisflytt AB, Org. nr: 559414-6770
Banner att Tetrisflytt är ett rekommenderat företag enligt Reco
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och hjälpa oss med våra marknadsföringsinsatser.