Utlandsflytt

När du väljer att flytta med oss behöver du inte oroa dig för logistiken kring din utlandsflytt, vi tar hand om allt åt dig. Med vår gedigna kompetens och erfarenhet ser vi till att din övergång till ett nytt land blir så smidig som möjligt.

Anpassat efter dig

Försäkring ingår

50% av kostnaden efter RUT-avdrag

Få en kostnadsfri offert idag!
Rekommenderat företag av Reco 2023Rekommenderat företag av Reco 2024
Vi svarar på alla meddelanden inom 24h!
Oops, något gick fel

Hur funkar en utlandsflytt?

Boka enkelt

Boka enkelt via vårt formulär! Du kan välja bland våra tjänster, dessa är flytt, städ och montering.

Icon

Transparent priser

För utlandspriser erbjuder vi fasta, transparenta priser som skräddarsys efter just dina specifika krav och önskemål.

Icon

Säker flytt

Vi är fullt försäkrade, vilket betyder att din flytt är säker med oss. Vi följer reglerna enligt Bohag 2010.

Pris för utlandsflytt

För internationella flyttar och längre distansflyttar tillämpar vi en modell med fasta priser för att erbjuda våra kunder största möjliga transparens och förutsägbarhet. Vi bedömer varje flytt individuellt baserat på dess unika krav, inklusive mängden och typen av föremål som ska transporteras, för att kunna erbjuda ett skräddarsytt, fast pris. Detta tillvägagångssätt säkerställer att ni som kund kan planera er budget utan oro för oväntade kostnader under flyttprocessen.

Fastpris
För en mer exakt prisbild får du gärna höra av dig till oss för att få en kostnadsfri offert. Den får du vanligtvis inom 2h.
Offert
50% RUT-avdrag
Alltid försäkrat
Tetrisflytt utför utlandsflytt

Flyttfirma utomlands

Vi på Tetris Flytt & Städ erbjuder expertis inom internationella flyttningar med en djupgående förståelse och lång erfarenhet av att hantera flyttar över hela det europeiska kontinenten samt närliggande kontinenter. Vår dedikerade service sträcker sig från den initiala planeringen och förberedelsen av din flytt till den noggranna hanteringen och transporten av dina personliga tillhörigheter och möbler till ditt nya hem, oavsett var i Europa det må vara.

Din guide för en problemfri utlandsflytt

Hos Tetrisflytt & Städ, förstår vi att nyckeln till en framgångsrik internationell flytt ligger i detaljerad planering och förberedelse. Med erfarenhet som en framträdande flyttspecialist internationellt, är vi väl förberedda på att hantera alla aspekter av din flytt, från den mest grundläggande logistiken till de mest komplicerade utmaningarna. Vi strävar efter att erbjuda en flyttservice som inte bara garanterar säkerheten och integriteten för dina ägodelar men också minimerar stressen och ansträngningen för dig under denna övergångsperiod.

En bild på en Tetrisflytt anställd som försiktigt packar ner glas.
Flyttfirma utomlands

Vi flyttar i hela Europa med omnejd

Hos Tetrisflytt & Städ sträcker sig vår expertis och service långt utöver Europas gränser, omfattande även närliggande kontinenter för att möta era behov och önskemål. Vår ambition är att erbjuda en sömlös och skräddarsydd flytterfarenhet, oavsett destination.

Norden

Spanien

Tyskland & Benelux

Balkan

Hela Europa samt grannkontinenter

Ett Omfattande Nätverk för Europeiska Flyttar

Som en ledande aktör inom internationella flyttjänster har vi på Tetrisflytt & Städ ett etablerat nätverk som omfattar hela Europa. Vår förmåga att hantera flyttar till och från en mängd olika destinationer innebär att vi kan erbjuda en oöverträffad nivå av service och flexibilitet, anpassad efter dina unika behov och önskemål. Oavsett omfattningen av din flytt eller din slutdestination, är vårt team här för att stödja dig varje steg på vägen.

Smidig utlandsflytt med Tetrisflytt

Användbar checklista för utlandsflytt

När du står inför en utlandsflytt, är det avgörande att ingenting lämnas åt slumpen. Det finns en hel del att hålla reda på för att säkerställa en smidig övergång. Nedan hittar du en förberedelseguide som hjälper dig att organisera och planera din flytt från Sverige effektivt.

Se till att ansöka om och erhålla nödvändigt Visum
Säkerställ att vaccinationer är uppdaterade, och att pass och ID-taggar för husdjur är i ordning
Registrera dig hos de relevanta myndigheterna i ditt nya hemland
Informera Pensionsmyndigheten om din flytt, speciellt om du är pensionär
Arrangera skolplacering för barnen och säkerställ att flytten är korrekt registrerad hos behöriga myndigheter
Meddela din flytt till Försäkringskassan samt Skatteverket

Vanliga frågor

Nedan har vi samlat några av våra vanligaste frågor

Vad kostar en internationell flytt?
icon

Priset på en internationell flytt beror på många faktorer, inklusive bostadens storlek, avståndet till det nya landet, och vilka extra tjänster som kan behövas, till exempel tullhantering eller specialförpackningar. Eftersom varje flytt är unik, erbjuder vi kostnadsfria och icke-bindande offertförfrågningar via vår webbplats för att ge dig en bättre uppfattning om potentiella kostnader. Vi är helt transparenta med våra priser, så du kan vara säker på att det inte finns några dolda avgifter.

Hur förbereder jag mig för en internationell flytt?
icon

En god förberedelse är nyckeln till en lyckad utlandsflytt. Vi rekommenderar att du börjar planera i god tid och packar dina saker på ett smart sätt. Se till att inte överfylla dina lådor, och balansera vikten genom att kombinera tunga och lätta föremål. För enklare uppackning, försök att hålla saker från samma rum tillsammans. Ta gärna en titt på vår omfattande packningsguide för mer detaljerade tips och råd.

Finns det föremål som inte kan transporteras internationellt?
icon

Vissa föremål anses vara riskabla att transportera på grund av deras potentiellt skadliga egenskaper, inklusive brandfarliga vätskor, explosiva material, korrosiva ämnen, och vapen. Vår policy och internationella regleringar förbjuder transport av dessa artiklar. För en komplett lista och ytterligare detaljer, vänligen läs igenom våra Allmänna Villkor för Internationell Flytt.

Vad innebär ett yrkestrafiktillstånd för internationella flyttföretag?
icon

Ett yrkestrafiktillstånd är en licens utfärdad av Transportstyrelsen som krävs för företag som erbjuder transporttjänster, inklusive internationella flyttfirmor. Detta tillstånd verifierar att företaget följer de standarder och regelverk som säkerställer hög säkerhet och kvalitet på transporttjänsterna.

Vad är Bohag 2010 i en internationell kontext?
icon

Bohag 2010 är ett regelverk som fastställts av branschorganisationer och konsumentmyndigheter för att standardisera avtalsförhållanden mellan flyttföretag och deras kunder vid internationella flyttar. Det definierar rättigheter och skyldigheter för båda parter, inklusive betalningsvillkor och hantering av eventuella skador under transporten.

Hur bokar jag min internationella flytt?
icon

Du kan enkelt boka din flytt genom att fylla i vår onlineformulär eller kontakta vår kundtjänst via telefon eller e-post.

Tillhandahåller ni tjänsten att forsla bort möbler internationellt?
icon

Ja, vi erbjuder bortforsling av möbler som en del av vår internationella flyttservice. Kontakta oss för en offert som är skräddarsydd efter era behov

Obesvarade frågor?

Har du fler frågor om våra tjänster? Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig!

Blogg

Tips och inspiration

Här hittar du tips och inspiration om allt som har med ditt hem att göra. Vi delar med oss av våra bästa tips för flytt, städning, organisering och vad man ska tänka på vid byte av bostad.

Bohagsflytt

Tips för en smidig flytt - en guide av Tetrisflytt

Tetrisflytt delar med sig av sina bästa tips för en smidig flyttprocess i deras guide. En välplanerad flytt börjar med tidig förberedelse, inklusive att börja packa i god tid och att skapa en detaljerad checklista för att hålla koll på alla uppgifter. Att organisera saker som ska slängas eller skänkas på ett ställe underlättar rensningen och sparar både tid och pengar.
Bohagsflytt

Checklista vid utlandsflytt

Att flytta utomlands är en stor livsförändring och det finns många saker att tänka på innan man tar steget. Det är inte bara att packa sina väskor och flytta till en annan plats. För att göra flytten smidigare och mer bekväm är det viktigt att ha en checklista över saker att ta itu med innan man lämnar sitt hemland. Här är en lista på saker att tänka på när man ska flytta utomlands.
© 2024 Tetrisflytt AB, Org. nr: 559414-6770
Banner att Tetrisflytt är ett rekommenderat företag enligt Reco
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och hjälpa oss med våra marknadsföringsinsatser.