Distansflytt

Låt oss ta hand om all logistik för din flytt, så kan du slappna av. Med vår omfattande erfarenhet och expertis ser vi till att din flytt mellan hem blir problemfri och effektiv.

Anpassat efter dig

Försäkring ingår

50% av kostnaden efter RUT-avdrag

Få en kostnadsfri offert idag!
Rekommenderat företag av Reco 2023Rekommenderat företag av Reco 2024
Vi svarar på alla meddelanden inom 24h!
Oops, något gick fel
Flyttfirma kristianstad

Hur funkar en distansflytt?

Boka enkelt

Boka enkelt via vårt formulär! Du kan välja bland våra tjänster, dessa är flytt, städ och montering.

Icon

Transparent priser

För distansflyttar erbjuder vi fasta, transparenta priser som skräddarsys efter just dina specifika krav och önskemål.

Icon

Säker flytt

Vi är fullt försäkrade, vilket betyder att din flytt är säker med oss. Vi följer reglerna enligt Bohag 2010.

Priser för flytt

Priset bestäms baserat på hur lång tid flytten tar. Faktorer som påverkar flytt tiden är hur mycket man ska flytta, vad man ska flytta och packningen. Nedan följer en uppskattning av vad en flytt kostar, så att ni kan skapa er en prisbild att förhålla er till.

2 Man + Lastbil
Om flytten är från en mindre eller medelstor lägenhet så räcker det oftast med 2 man med 1 lastbil. Det är en av våra vanligaste tjänster.
495 SEK/h
50% RUT-avdrag
Alltid försäkrat
3 Man + Lastbil
Är det tunga möbler eller en större mängd flyttkartonger du ska ta med bör istället 3 man med en lastbil väljas.
695 SEK/h
50% RUT-avdrag
Alltid försäkrat
Fastpris
För en mer exakt prisbild får du gärna höra av dig till oss för att få en kostnadsfri offert. Den får du vanligtvis inom 2h.
Offert
50% RUT-avdrag
Alltid försäkrat
Tetrisflytt utför utlandsflytt

Smidig och säker Distansflytt

Planerar du att flytta till en annan stad och funderar på hur du ska transportera ditt bohag? Vi på Tetrisflytt & Städ gör det enkelt för dig! Vårt erfarna team tar hand om allt, från planering och packning till transport och uppackning. Du behöver inte oroa dig för att lämna åter ett hyrsläp i den staden du flyttar ifrån – vi transporterar alla dina möbler och ägodelar hela vägen fram till dörren.

Problemfri distansflytt

Vi behandlar alla kunders ägodelar med största omsorg, som om de vore våra egna. Om det mot förmodan skulle uppstå skador på dina saker under transporten, kan du vara trygg i att vi är fullt försäkrade via Trygg-Hansa. Våra transportbilar är också fullt försäkrade och har transporttillstånd, vilket garanterar en säker transport.

Flyttar innebär mycket planering och kan vara stressande med många andra saker att tänka på. Låt oss på Tetrisflytt & Städ ta hand om alla detaljer, så kan du fokusera på de roliga aspekterna av din flytt. Vi hjälper till med allt för att göra din flytt så smidig och problemfri som möjligt.

En bild på en Tetrisflytt anställd som försiktigt packar ner glas.

Vad säger våra kunder

Att våra kunder är nöjda och trygga med vårt arbete är ett av våra viktigaste kännetecken

people at the street between commercial buildingsby Linus Mimietz

Distansflytt i hela Sverige

Hos Tetrisflytt & Städ sträcker sig vår expertis och service över hela Sverige, inklusive närliggande områden, för att möta dina behov och önskemål. Vårt mål är att erbjuda en smidig och anpassad flyttupplevelse, oavsett vart i landet du flyttar.

Flyttfirma mellan Lund och Stockholm

Ett Omfattande Nätverk för Flyttar i Sverige

Som en ledande aktör inom flyttjänster har vi på Tetrisflytt & Städ ett etablerat nätverk som täcker hela Sverige. Vår förmåga att hantera flyttar till och från olika delar av landet innebär att vi kan erbjuda en oöverträffad nivå av service och flexibilitet, anpassad efter dina unika behov och önskemål. Oavsett omfattningen av din flytt eller din slutdestination, är vårt team här för att stödja dig varje steg på vägen.

Goods receiving department. Made with Leica R7 (Year: 1994) and Leica Summicron-R 2.0 35mm (Year: 1978). Analog scan via Foto Brinke Forchheim: Fuji Frontier SP-3000. Film reel: Kodak DXN Color 200 (expired 2005)by Markus Spiske

Användbar Checklista för Flytt inom Sverige

När du står inför en flytt inom Sverige är det viktigt att inget lämnas åt slumpen. Det finns mycket att hålla reda på för att säkerställa en smidig övergång. Nedan hittar du en förberedelseguide som hjälper dig att organisera och planera din flytt effektivt.

Se till att anmäla din nya adress till Skatteverket så att din folkbokföring uppdateras korrekt.
Om du har barn, arrangera skolplacering i den nya kommunen och se till att flytten registreras hos relevanta myndigheter.
Avsluta el- och internetabonnemang på din gamla adress och teckna nya avtal för ditt nya hem.
Boka en pålitlig flyttfirma eller hyr ett släp för att transportera dina ägodelar till ditt nya hem.
Börja packa i god tid och märk kartongerna tydligt för att underlätta uppackningen i det nya hemmet.
Uppdatera din hemförsäkring med den nya adressen och se till att dina försäkringsvillkor är anpassade efter ditt nya boende.

Vanliga frågor

Nedan har vi samlat några av våra vanligaste frågor

Vad kostar en distansflytt inom Sverige?
icon

Priset på en flytt inom Sverige beror på många faktorer, inklusive bostadens storlek, avståndet till den nya adressen och vilka extra tjänster som kan behövas, till exempel packning eller specialhantering. Eftersom varje flytt är unik, erbjuder vi kostnadsfria och icke-bindande offertförfrågningar via vår webbplats för att ge dig en bättre uppfattning om potentiella kostnader. Vi är helt transparenta med våra priser, så du kan vara säker på att det inte finns några dolda avgifter.

Hur förbereder jag mig för en flytt?
icon

En god förberedelse är nyckeln till en lyckad flytt. Vi rekommenderar att du börjar planera i god tid och packar dina saker på ett smart sätt. Se till att inte överfylla dina lådor och balansera vikten genom att kombinera tunga och lätta föremål. För enklare uppackning, försök att hålla saker från samma rum tillsammans. Ta gärna en titt på vår omfattande packningsguide för mer detaljerade tips och råd.

Finns det föremål som inte kan transporteras?
icon

Vissa föremål anses vara riskabla att transportera på grund av deras potentiellt skadliga egenskaper, inklusive brandfarliga vätskor, explosiva material, korrosiva ämnen och vapen. Vår policy och svenska regleringar förbjuder transport av dessa artiklar. För en komplett lista och ytterligare detaljer, vänligen läs igenom våra Allmänna Villkor för Flyttjänster.

Vad innebär ett yrkestrafiktillstånd för flyttföretag?
icon

Ett yrkestrafiktillstånd är en licens utfärdad av Transportstyrelsen som krävs för företag som erbjuder transporttjänster, inklusive flyttfirmor. Detta tillstånd verifierar att företaget följer de standarder och regelverk som säkerställer hög säkerhet och kvalitet på transporttjänsterna.

Vad är Bohag 2010 i en svensk kontext?
icon

Bohag 2010 är ett regelverk som fastställts av branschorganisationer och konsumentmyndigheter för att standardisera avtalsförhållanden mellan flyttföretag och deras kunder vid flyttar inom Sverige. Det definierar rättigheter och skyldigheter för båda parter, inklusive betalningsvillkor och hantering av eventuella skador under transporten.

Hur bokar jag min flytt?
icon

Du kan enkelt boka din flytt genom att fylla i vårt onlineformulär här eller kontakta vår kundtjänst via telefon eller e-post.

Tillhandahåller ni tjänsten att forsla bort möbler?
icon

Ja, vi erbjuder bortforsling av möbler som en del av vår flyttservice. Kontakta oss för en offert som är skräddarsydd efter dina behov.

Obesvarade frågor?

Har du fler frågor om våra tjänster? Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig!

Blogg

Tips och inspiration

Här hittar du tips och inspiration om allt som har med ditt hem att göra. Vi delar med oss av våra bästa tips för flytt, städning, organisering och vad man ska tänka på vid byte av bostad.

Bohagsflytt

Tips för en smidig flytt - en guide av Tetrisflytt

Tetrisflytt delar med sig av sina bästa tips för en smidig flyttprocess i deras guide. En välplanerad flytt börjar med tidig förberedelse, inklusive att börja packa i god tid och att skapa en detaljerad checklista för att hålla koll på alla uppgifter. Att organisera saker som ska slängas eller skänkas på ett ställe underlättar rensningen och sparar både tid och pengar.
Bohagsflytt

Checklista vid utlandsflytt

Att flytta utomlands är en stor livsförändring och det finns många saker att tänka på innan man tar steget. Det är inte bara att packa sina väskor och flytta till en annan plats. För att göra flytten smidigare och mer bekväm är det viktigt att ha en checklista över saker att ta itu med innan man lämnar sitt hemland. Här är en lista på saker att tänka på när man ska flytta utomlands.
© 2024 Tetrisflytt AB, Org. nr: 559414-6770
Banner att Tetrisflytt är ett rekommenderat företag enligt Reco
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och hjälpa oss med våra marknadsföringsinsatser.