Flyttfirma Kristianstad

När du anlitar oss för din flytt tar vi hand om all logistik så att du slipper bekymra dig. Med vår omfattande erfarenhet och expertis ser vi till att din flytt från ett hem till ett annat blir så problemfri och effektiv som möjligt.

Anpassat efter dig

Försäkring ingår

50% av kostnaden efter RUT-avdrag

Få en kostnadsfri offert idag!
Rekommenderat företag av Reco 2023Rekommenderat företag av Reco 2024
Vi svarar på alla meddelanden inom 24h!
Oops, något gick fel
Flyttfirma kristianstad

Hur fungerar en flytt i Kristianstad?

Icon

Boka enkelt

Boka enkelt via vårt formulär! Du kan välja bland våra tjänster, dessa är flytt, städ och montering.

Icon

Fast eller rörligt

Välj det upplägg som passar dig bäst! Våra rörliga priser startar på 495kr/h efter RUT.

Icon

Säker flytt

Vi är fullt försäkrade, vilket betyder att din flytt är säker med oss. Vi följer reglerna enligt Bohag 2010.

Priser för flytt

Priset bestäms baserat på hur lång tid flytten tar. Faktorer som påverkar flytt tiden är hur mycket man ska flytta, vad man ska flytta och packningen. Nedan följer en uppskattning av vad en flytt kostar, så att ni kan skapa er en prisbild att förhålla er till.

2 Man + Lastbil
Om flytten är från en mindre eller medelstor lägenhet så räcker det oftast med 2 man med 1 lastbil. Det är en av våra vanligaste tjänster.
595 SEK/h
50% RUT-avdrag
Alltid försäkrat
3 Man + Lastbil
Är det tunga möbler eller en större mängd flyttkartonger du ska ta med bör istället 3 man med en lastbil väljas.
795 SEK/h
50% RUT-avdrag
Alltid försäkrat
Fastpris
För en mer exakt prisbild får du gärna höra av dig till oss för att få en kostnadsfri offert. Den får du vanligtvis inom 2h.
Offert
50% RUT-avdrag
Alltid försäkrat
Flyttfirma göteborg

Din flyttfirma i Kristianstad

Funderar du på att flytta och behöver hjälp av en pålitlig och erfaren flyttfirma i Kristianstad? Då har du kommit rätt! Tetrisflytt är experter inom flytt och gör allt för att din flytt till ditt nya hem ska vara så smidigt som möjligt. Vi är din lokala och trygga flyttfirma i Kristianstad.

Våra heltäckande tjänster som flyttfirma inom flytthjälp och bohagsflytt i Kristianstad fokuserar på att göra din flyttupplevelse så enkel, problemfri och bekymmersfri som möjligt. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en snabb och säker flytt. Med konkurrenskraftiga priser och vår långa erfarenhet inom branschen är vi det självklara valet för din nästa flytt.

Ska du flytta? Tveka inte på att höra av dig till oss!

Kvalitet och professionalitet

När det är dags att byta boende finns det mycket att tänka på, som att välja rätt flyttfirma - därför ska du vända dig till Tetrisflytt i Kristianstad. Vårt team har lång erfarenhet inom flytthjälp, flyttstädning och hemstädning. Vi strävar alltid efter att upprätthålla högsta standard när det gäller kvalitet och professionalism i våra flyttar.

Vi förstår att varje flytt är unik och kräver anpassade lösningar. Därför tar vi oss tid att lyssna på dina specifika behov och önskemål för att skapa en personlig och skräddarsydd flyttupplevelse. Vårt erfarna team kommer att vara vid din sida under hela flytten. Du kan läsa mer om vad våra kunder säger här!

Tetrisflytt packar i Göteborg

Vad säger våra kunder

Att våra kunder är nöjda och trygga med vårt arbete är ett av våra viktigaste kännetecken

Ett glatt par efter deras flytt i göteborg

Varför välja Tetrisflytt för din flytt i Kristianstad?

När du väljer Tetrisflytt som din flyttfirma i Kristianstad får du följande fördelar:

Erfarenhet och expertis: Vi har lång erfarenhet inom flyttbranschen och har hjälpt mångakunder i Kristianstad och i Skåne med deras flyttar. Vår erfarenhet och kompetens gör osskapabla att hantera alla typer av flyttar, oavsett storlek och svårighetsgrad.

Pålitlighet och professionalitet: Vi är stolta över vår förmåga att leverera professionellservice till våra kunder. Vi håller våra löften och arbetar effektivt för att slutföra varje flytt i tid.När du väljer oss kan du vara säker på att du har en pålitlig partner.

Kundnöjdhet: Din nöjdhet är vår högsta prioritet. Vi strävar alltid efter att överträffa dinaförväntningar och se till att du är nöjd med våra tjänster.

Nöjda kunder i Kristianstad

Hur ser vi till att du blir en nöjd med din flytt? På Tetrisflytt i Kristianstad sätter vi dig i centrum! Vi erbjuder ett fullservicepaket där du enkelt kan boka flytthjälp, flyttstädning och hemstädning - från din lokala flyttfirma. Vi har konkurrenskraftiga priser så att du som kund vet att du får det bästa av oss! Vårt mål är att du ska känna dig trygg och nöjd, oavsett om det gäller en flytt eller en städning.

Tetrisflytt är en flyttfirma verksamma I Göteborg

Användbara packtips

Sladdar till tv, stereo och video ska kopplas ut.
Porslin - Mycket papper. Tungt porslin i botten, lättare ovan.
Packa tungt gods i botten och lättare längre upp i kartongen.
Lådor ska vara försedda med handtag.
Ta ner lösa hyllplan i hyllor och tejpa ihop dem.
Rulla och tejpa ihop mattor.
Märk kartongerna med innehåll ex. glas, för att förenkla vid uppackning.
Använd tyg, papper eller liknande som skyddande fyllnad i flyttlådorna.
Placera mjuka föremål i stora sopsäckar.
Gardinstänger, kvastar, skidor och liknande buntar du ihop och tejpar.
Skydda kanterna på speglar.
Allt som får plats i flyttkartong skall packas däri.
Förbered även vind och källare för flytten.
Om möjligt placera alla flyttlådor i staplar om 3.

Vanliga frågor

Nedan har vi samlat några av våra vanligaste frågor

Hur mycket kostar en flytt?
icon

När det gäller kostnaden för en flytt finns det många faktorer att ta hänsyn till, till exempel bostadens storlek, avståndet till din nya plats och vilka tjänster du behöver. Därför kan det vara svårt att ge en exakt kostnad direkt.

Oroa dig inte! Vi erbjuder kostnadsfria och icke-bindande offerter här på vår hemsida. Detta ger dig en uppfattning om vad din flytt kan komma att kosta. Vi har självklart total transparens med våra priser, så du behöver inte oroa dig för dolda kostnader eller överraskningar. Kontakta oss idag så hjälper vi dig med allt du behöver för en smidig och bekymmersfri flytt.

Vad kan jag tänka på inför en flytt?
icon

Vi erbjuder kostnadsfria och icke-bindande offerter för dig som planerar att anlita en flyttfirma. För att underlätta för firman är det viktigt att du packar smart. Fyll inte dina flyttlådor för mycket och kombinera tunga och lätta föremål i varje låda. Placera också föremål från samma rum i samma låda för en smidig packning vid ankomsten.

Besök vår heltäckande packningsguide för fler tips om hur du kan packa smart inför din flytt!

Finns det saker som vi inte får transportera?
icon

Vid flytt är det viktigt att undvika föremål som kan skada dig, dina ägodelar eller andra. Detta inkluderar brandfarliga, explosiva, frätande eller illaluktande ämnen, vapen och ammunition. Läs våra Allmänna Bestämmelser för Bohagsflytt eller Kontorsflytt för mer information om vad som är tillåtet.

Vi prioriterar säkerhet och följer strikta riktlinjer för en smidig och trygg flytt.

Vad är ett yrkestrafiktillstånd?
icon

Yrkestrafiktillstånd är ett tillstånd som utfärdas av Transportstyrelsen till företag som bedriver yrkesmässig trafik mot betalning. Tillståndet krävs för att bedriva ett flyttföretag. Syftet med tillståndet är att säkerställa att transportören uppfyller de krav och regler som gäller för yrkesmässig trafik och därmed garantera en hög nivå av trafiksäkerhet.

Vad är bohag 2010?
icon

Bohag 2010 är en överenskommelse mellan branschorganisationerna och konsumentverket för att skapa en reglering av relationen mellan kunder och flyttfirmor. Dokumentet specificerar vad som ska ingå i avtalet mellan kund och transportör, inklusive skyldigheter för båda parter, betalningsvillkor, avbokningspolicy samt hur man hanterar skador på gods under transporten.

När och hur ska jag betala för flytten?
icon

Betalningen sker efter utförd flytt, antingen med swish eller kontant.

Hur bokar jag flytten?
icon

Det gör du enklast genom att fylla i formuläret alternativt via vår kundtjänst som nås både genom telefon och mejl.

Erbjuder ni bortforsling av möbler?
icon

Bortforsling av möbler debiterar vi 799kr. (upp till 5 möbler)

Obesvarade frågor?

Har du fler frågor om våra tjänster? Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig!

Våra tjänster inom flytt

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att underlätta din flytt i Kristianstad. Oavsett om du planerar en bohagsflytt, företagsflytt eller behöver hjälp med packning och flyttstädning, så kan du lita på oss. Vi är en erfaren flyttfirma som finns i hela Skåne och är redo att assistera dig, oavsett om det är en liten eller stor flytt. Vi på Tetrisflytt kan även hjälpa till med ROT och RUT - så kan du fokusera på det som är viktigt för dig. Vi skräddarsyr våra tjänster för att passa dina unika behov. Ta gärna en titt på alla våra flyttjänster här!

Bohagsflytt och möbeltransport i Kristianstad

När det kommer till bohagsflytt och möbeltransport i Kristianstad kan du lita på oss för att ta hand om hela processen. Vårt erfarna team hanterar flytten åt dig på ett enkelt och effektivt sätt. Vi har den kompetens som krävs för att packa, lasta och transportera dina ägodelar på ett säkert sätt. Vi förstår att det är viktigt att dina ägodelar kommer fram till sitt nya hem i samma skick som de lämnade det gamla. Med vår flyttservice erbjuder vi säker lastning och transport, vilket ger dig trygghet under hela flytten.

Förpackningstjänster och förpackningsmateria

Om du inte har tid eller möjlighet att packa dina ägodelar själv så erbjuder vi även förpackningstjänster till våra flyttar i Göteborg. Vi vet hur man effektivt och säkert packar olika typer av föremål för att minimera risken för skador under flytten. Vi kan också tillhandahålla förpackningsmaterial, inklusive kartonger, bubbelplast och skyddande täckmaterial, allt för att göra din flytt ännu enklare.

Boka med oss!

Kontakta oss idag för att boka med din flyttfirma i Kristianstad och upplev en professionelloch smidig flytt med Tetrisflytt. Vi ser fram emot att hjälpa dig! Förenkla din flytt i Kristianstad med en erfaren flyttfirma. Använd vår offertförfrågan, kalkylator eller kontakta oss direkt för mer information!

Checklista inför din flytt i Kristianstad

Är du inte säker på vad du ska tänka på? Följ Tetrisflytts checklista för att säkerställa en välplanerad och smidig flytt!

Planering och organisering:
- Bestäm flyttdatum och ta kontakt med flyttfirman i god tid.
- Skapa en budget för flytten och ha koll på kostnaderna.
- Skaffa flyttkartonger, förpackningsmaterial och etiketter för att organisera dina ägodelar.

Rensa och sortera:
- Gå igenom ditt bohag och rensa ut det du inte längre behöver eller vill ta med dig.
- Sälj, skänk eller kasta oanvändbara eller överflödiga föremål.
- Sortera dina ägodelar efter kategori för enklare packning och uppackning.

Adressändring och uppsägning:
- Meddela posten om din nya adress för att undvika förlorad post.
- Säg upp el-, vatten- och bredbandsabonnemang i din gamla bostad.
- Anmäl flytten till Skatteverket och andra relevanta myndigheter.

Packning och etikettering:
- Börja packa i förväg och arbeta rum för rum.
- Märk varje flyttkartong tydligt med etiketter som anger vilket rum de tillhör och innehållet.
- Packa värdefulla och ömtåliga föremål separat och se till att de är ordentligt skyddade.

Flyttstädning:
- Boka en professionell flyttstädning för att lämna din gamla bostad i bästa skick.
- Rengör noggrant alla ytor, inklusive kök, badrum, golv och fönster.
- Töm och städa kylskåp, frys och ugn.

Det nya hemmet:
- Kontrollera att nycklarna till din nya bostad är tillgängliga.
- Lämna instruktioner och en plan för flyttfirman så att de enkelt kan placera dina möbler och lådor.
- Ta dig tid att packa upp och organisera dina ägodelar på ett systematiskt sätt.

Genom att följa denna checklista inför flytten kan du minimera stress och säkerställa en smidig flytt. Tänk på att anpassa listan efter dina specifika behov!

Blogg

Tips och inspiration

Här hittar du tips och inspiration om allt som har med ditt hem att göra. Vi delar med oss av våra bästa tips för flytt, städning, organisering och vad man ska tänka på vid byte av bostad.

Bohagsflytt

Tips för en smidig flytt - en guide av Tetrisflytt

Tetrisflytt delar med sig av sina bästa tips för en smidig flyttprocess i deras guide. En välplanerad flytt börjar med tidig förberedelse, inklusive att börja packa i god tid och att skapa en detaljerad checklista för att hålla koll på alla uppgifter. Att organisera saker som ska slängas eller skänkas på ett ställe underlättar rensningen och sparar både tid och pengar.
Bohagsflytt

Checklista vid utlandsflytt

Att flytta utomlands är en stor livsförändring och det finns många saker att tänka på innan man tar steget. Det är inte bara att packa sina väskor och flytta till en annan plats. För att göra flytten smidigare och mer bekväm är det viktigt att ha en checklista över saker att ta itu med innan man lämnar sitt hemland. Här är en lista på saker att tänka på när man ska flytta utomlands.