Vi är Tetrisflytt flytt & städ

För dig framåt i livets stora ögonblick

Om oss

Vi är ett erfaret och professionellt team som har lång erfarenhet av flytt och städ. Våra flyttare och städare är noggrant utvalda för att säkerställa att vi kan erbjuda en trygg och säker upplevelse för våra kunder. Vi är också fullt försäkrade för att garantera att alla tillhörigheter hanteras på ett säkert sätt.

Flyttgubbe arbetar för flyttfirma lund

Vår skillnad

Vi på Tetrisflytt ändrar synen på den traditionella flyttbranschen. Detta med vår autentiska kundservice, erfarenhet, konkurrenskraftiga priser samt tekniska framsteg.

Vi värnar också om de samhällen vi arbetar i - med regelbundna bidrag till ideella organisationer stöttar vi de utsatta i vårt samhälle.

Det är detta som skiljer oss åt

Lokal flyttfirma med god lokalkännedom
Skräddarsydd efter att matcha dina behov
Expert hantering av ömtåliga föremål
Omfattande packningstjänst
Konkurrenskraftiga priser
24/7 365 flytt service
Oöverträffad kundkommunikation och support med en dedikerad flyttrådgivare under hela din flytt
Gratis och icke-bindande offerter
Försäkring ingår upp till 10 miljoner
Professionella, utbildade och erfarna flyttare/städare
Dedikerad support för att hantera feedback och eventuella anspråk, snabbt och rättvist
Trafiktillstånd för alla fordon
10 dagars städgaranti
Nöjd kund-garanti
FLYTTFIRMA I SKÅNE

Vi hjälper dig med

Som en komplett flyttfirma tillhandahåller vi ett brett utbud av flytt- och städ tjänster till konkurrenskraftiga priser. Förutom att vi ger dig riktigt bra service så har vi även en rad olika typer av försäkringar som skyddar dina ägodelar under hela processen.

Bild på flyttfirma Malmö och deras flyttbil

Bohagsflytt

När du väljer att flytta med oss behöver du inte tänka på logistiken kring flytten, vi sköter det åt dig. Vi har den rätta kompetensen och erfarenheten för att ordna en smidig övergång från ett hem till ett annat. 

Hemstädning

Låt oss på Tetrisflytt ta hand om hemstädningen, så att du kan fokusera på de som verkligen är viktigt i livet. Fyll i dina uppgifter nedan och få en kostnadsfri offert!

Flyttstädning

Med en professionell flyttstädning från oss får du trygghet, god service och bostaden städad enligt alla krav som ställs på en flyttstädning.

Blogg

Tips och inspiration

Här hittar du tips och inspiration om allt som har med ditt hem att göra. Vi delar med oss av våra bästa tips för flytt, städning, organisering och vad man ska tänka på vid byte av bostad.

Bohagsflytt

Tips för en smidig flytt - en guide av Tetrisflytt

Tetrisflytt delar med sig av sina bästa tips för en smidig flyttprocess i deras guide. En välplanerad flytt börjar med tidig förberedelse, inklusive att börja packa i god tid och att skapa en detaljerad checklista för att hålla koll på alla uppgifter. Att organisera saker som ska slängas eller skänkas på ett ställe underlättar rensningen och sparar både tid och pengar.
Flyttstädning

Viktiga steg för en effektiv städning

Flyttstädning är en viktig del av processen när man flyttar från en bostad till en annan. Det är en nödvändighet som många människor inte uppskattar, men det är viktigt för att säkerställa att bostaden är ren och väl underhållen för nästa person som ska flytta in. Det finns några steg som du kan ta för att se till att din flyttstädning är effektiv och genomförs på rätt sätt.
© 2024 Tetrisflytt AB, Org. nr: 559414-6770
Banner att Tetrisflytt är ett rekommenderat företag enligt Reco
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och hjälpa oss med våra marknadsföringsinsatser.