Flyttstädning Kristianstad

Låt våra professionella flyttstädare ta hand om flyttstädningen i Kristianstad. Allt du behöver göra är att lämna en offertförfrågan — resten tar vi hand om.

50% av kostnaden efter RUT-avdrag

Fast kvm-pris

Försäkrat

Få en kostnadsfri offert idag!
Banner att Tetrisflytt är ett rekommenderat företag enligt Reco
Vi svarar på alla meddelanden inom 24h!
Oops, något gick fel
woman cleaning table

Hur funkar det?

icon

SAMTLIGA RUM

Alla rum rengörs grundligt från tak till golv. Vi dammsuger, dammar och våttorkar.

icon

FÖNSTERPUTS

Vi rengör dina fönster noggrant. Vi använder endast högkvalitativa rengöringsprodukter för att ge dig ett glänsande resultat!

icon

SKINANDE RENT

Vi lägger extra energi på ditt badrum och kök då vi vet att dessa ofta är i behov av lite extra kärlek.

Priser för flyttstädning

Priset bestäms baserat på hur stor din bostad är och andra tillägg. Nedan följer en uppskattning av vad en flyttstädning kostar, så att ni kan spara er en prisbild att förhålla er till.

Räkna ut ditt pris

Vad skall inkluderas?

OBS: Preliminärt pris är inklusive RUT-avdrag
preliminärt PRIS
0 SEK
🎉
Tack för din input! Vi strävar efter att svara på alla offerförfrågningar inom 24h - vanligtvis går det betydligt mycket snabbare än så!

Tillbaka till hemskärmen? Tryck här

Oops! Någonting gick fel - testa igen.

Vad ingår i flyttstädning?

Nedan kan du läsa lite mer om vilka delmoment som ingår i vår flyttstädning och vad vi erbjuder dig i samband med din flytt.

Generella moment i samtliga rum
icon
 • Dammsugning och våttorkning av golv, dörrar, dörrkarmar, snickerier och fria ytor.
 • Dammsugning och våttorkning av element.
 • Avtorkning ovanpå och invändigt i skåp, bokhyllor och garderober.
 • Dammtorkning av fönsterbrädor, lister, dörrar garderobsdörrar, skåp dörrar och fria ytor.
 • Dammtorkning av eluttag, lampor och väggar.
 • Putsning av speglar
 • Rengöring av ytterdörrar
Badrum
icon

Vi utför de generella momenten samt:

 • Rengöring av hela duschen alternativt badkaret.
 • Rengöring av golv och väggar, avkalkning och avfettning av väggar och fogar.
 • Rengöring av golvbrunn, och toalettstol.
 • Rengöring av handfat och kran.
 • Putsning av blandare, duschmunstycke samt synliga rör.
 • Utvändig rengöring av tvättmaskin och torktumlare, filtret i torktumlaren rengör.
Kök
icon

Vi utför de generella momenten samt:

 • Ut och invändigt (och ovanpå) rengöring av lådor, hyllor och skåp
 • Ut och invändig rengöring av ugn och spis
 • Ut och invändig rengöring av kyl, frys och mikrovågsugn
 • Ut och invändig avtorkning av diskmaskin
 • Rengöring stänkskydd/kakel ovanför diskbänk
 • Avtorkning av besticklådor och avfallsbehållare
 • Putsning av blandare, propp och diskho
Hall
icon

Vi utför de generella momenten samt:

 • Avtorkning av hatthylla samt el central.
 • Dammtorkning av räcke och ledstång i trappa
Flyttstäd med garanti
icon

Komplettera din flytt med en professionell flyttstädning från oss! Hos oss på Tetrisflytt lämnar vi alltid en 10-dagars garanti på flyttstädningen, vilket innebär att om det uppstår några invändningar kring städningen vid besiktningstillfället, så åtgärdar vi detta snarast.

sofa in a room

Boka Flyttstädning Kristianstad

Kristianstad är en vacker och livlig stad med en rik historia och många charmiga områden. Oavsett om du flyttar inom staden eller till/från Kristianstad, är det viktigt att se till att din gamla bostad lämnas i toppskick.

Flyttstädning spelar en avgörande roll i att säkerställa en smidig flytt och nöjda kunder - och där kommer Tetrisflytt in i bilden. Vi är din pålitliga partner för att göra din flyttupplevelse så enkel och bekväm som möjligt. Med Tetrisflytt flyttstädning i Kristianstad får du alltid tillgång till den bästa servicen och de bästa priserna.

Varför flyttstädning?

Det är lätt att glömma bort att städa den gamla bostaden när man har fullt fokus på den nya. Men det är viktigt att se till att den gamla bostaden är i utmärkt skick för att underlätta för nästa person som flyttar in.

Lämna en ren bostad till nya ägare eller hyresgäster

När du flyttar är det viktigt att lämna bostaden i rent skick för att underlätta för nästa person som ska bo där. Allt från rena golv och fönster till en ren kyl och frys ingår i våra städtjänster.

När du anlitar Tetrisflytt i Kristianstad för flyttstädning kan du vara säker på att bostaden kommer att vara skinande ren och redo att tas i bruk av nästa ägare eller hyresgäst. Vårt huvudmål är att du ska vara nöjd med din städning så att du kan fokusera på de andra viktiga aspekterna av din flytt. Vi erbjuder självklart garantier för allt arbete vi utför.

man cleaning kitchen

Vad säger våra kunder

Att våra kunder är nöjda och trygga med vårt arbete är ett av våra viktigaste kännetecken

Young woman moving new home

En smidig flytt och flyttstädning i Kristianstad

Flytt och städning är en stressig period av en flytt, även om du har planerat noga. Genom att outsourca städningen till experter kan du fokusera på att organisera själva flytten och andra viktiga uppgifter. När du anlitar Tetrisflytt för din flyttstädning i Kristianstad kan du vara trygg med att du får en smidig flytt till din nya bostad utan att behöva oroa dig för att städa den gamla.

Kontakta oss för mer information om våra tjänster. Självklart erbjuder vi RUT-avdrag, och vi kan även hjälpa dig med den administrativa sidan av detta, så att du även slipper det arbetet!

Varför ska du välja Tetrisflytt i Kristianstad?

icon

Tetrisflytt har den expertis och erfarenhet som krävs för att utföra en noggrann och effektiv städning. Våra professionella flyttstädare i Kristianstad är mycket bekanta med de specifika behoven och kraven vid en flyttstädning och kan ta hand om allt från rengöring av vitvaror till noggrann dammsugning och ytrengöring.

Vårt största fokus är din nöjdhet - därför erbjuder vi våra flyttstädningar till fast pris eller pris per kvadratmeter. Detta gör vi för att du som kund ska vara så nöjd som möjligt samt att du kan anpassa städningens upplägg efter dina behov.
Du kan alltid nå oss online, per telefon eller via e-post för att enkelt boka din flyttstädning.

Din tidsbesparing

Att utföra en flyttstädning på egen hand kan vara både tidskrävande och fysiskt krävande. När du låter Tetrisflytt ta hand om städningen kan du spara både tid och energi samtidigt som du är garanterad högkvalitativa resultat. Med hjälp från Tetrisflytt kan du istället fokusera på andra viktiga aspekter av din flytt, med vetskapen att städningen hanteras professionellt.

Young couple moving into new home

Vår checklista för flyttstädning

Förenkla din flyttprocess med vår noggranna checklista för flyttstädning. Denna lista säkerställer att ditt gamla hem lämnas i perfekt skick för de nya ägarna.

Vad kan vi på Tetrisflytt erbjuda dig?

icon

Erfarenhet:
Vi har erfarenhet inom flytt- och städtjänster, och vårt team består av kunniga och professionella medarbetare. Vi har kunskapen och kompetensen att utföra flyttningar och städningar på ett effektivt och noggrant sätt.

En komplett flyttjänst:
Vi erbjuder en helhetslösning som täcker alla aspekter av flyttprocessen. Från packning och transport till montering och demontering av möbler, vi tar hand om allt för att göra din flytt så smidig som möjligt.

Skräddarsydda lösningar:
Vi förstår att varje kund har unika behov och krav. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som anpassas efter dina specifika önskemål. Vi lyssnar på dig och arbetar tillsammans för att uppnå det bästa resultatet.

Kvalitetsgaranti:
Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa tjänster och garanterar att du blir nöjd med resultatet. Om det mot förmodan skulle finnas något du inte är nöjd med så åtgärdar vi det utan extra kostnad.

Pålitlighet och trygghet:
Vi är en pålitlig partner som du kan lita på under hela flyttprocessen. Vi är fullt försäkrade och arbetar med omsorg för att skydda dina ägodelar och säkerställa säkerheten under transport och hantering.

Kundnöjdhet:
Din nöjdhet är vår högsta prioritet. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och skapa en positiv och bekymmersfri flyttupplevelse. Vi lyssnar på dina önskemål och feedback för att säkerställa att vi uppfyller dina behov på bästa möjliga sätt.

Våra övriga tjänster

Förutom flyttstädning så erbjuder vi även hemstädning och flytthjälp. Vi är en erfaren flyttfirma som har hjälpt både privatpersoner och företag med sina flyttstädningar och flyttar.

Vi vill att du ska bli nöjd

Hur ser vi till att du blir en nöjd kund? På Tetrisflytt i Lund fokuserar vi på dig! Vi erbjuder ett fullserviceerbjudande där du enkelt kan boka bland annat flyttstädning och städning, men även flytthjälp och hemstädning. Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser så att du som kund vet att du får det bästa av oss, om det så är med en städning eller med en flytt. När du anlitar Tetrisflytt flyttstädning i Lund får du en noga rengöring och hjälp med såväl städningen som flytten.

Vi hjälper även till med ditt rut avdrag. Vi finns här för dig, och vårt fokus är att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. och vi erbjuder våra kunder garanti för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Din checklista inför flyttstädning Kristianstad

icon

Innan vi utför flyttstädningen kan det vara till hjälp att ha en checklista för att säkerställa att alla viktiga områden och detaljer tas om hand. Här är en guide som kan vara till nytta:

#1 Kök:
Rengör och avfetta spis, inklusive spisplattor och ugn.Rengör spisfläkt och filter.Torka av och desinficera bänkytor, diskbänk och kakel.Rengör både insidan och utsidan av kylskåp och frys.Torka av in- och utvändigt på köksskåp och lådor.

#2 Badrum:
Rengör och desinficera toalett, inklusive både insidan och utsidan.Tvätta och polera handfat, kranar och speglar.Rengör dusch, badkar och kakelväggar.Torka av och desinficera badrumsskåp och hyllor.Moppa golvet och ta bort eventuellt kalk eller smuts.

#3 Vardagsrum och sovrum:
Dammsug och rengör golv, inklusive hörn och svåråtkomliga områden.Torka av och damma möbler, hyllor och inredning.Rengör fönster invändigt, inklusive fönsterbågar och fönsterbrädor.Ta bort spindelnät och damm från tak, väggar och hörn.Torka av och desinficera ljus- och strömbrytare.

#4 Garderober och förvaringsutrymmen:
Rengör insidan av garderober och torka av hyllor.Dammsug eller torka av eventuella inbyggda skåp eller förvaringsutrymmen.

#5 Golv och ytor:
Dammsug och moppa alla golv noggrant.Torka av och desinficera ytor som bänkar, bord och hyllor.Ta bort eventuella fläckar på golvet eller ytor.

#6 Avfallshantering:
Se till att tömma och rengöra alla sopkärl och återvinningsskåp. Kasta bort eventuellt skräp och återvinningsmaterial ordentligt.Genom att följa denna checklista kan du säkerställa att din bostad är välstädad och redo att överlämnas till nästa ägare eller hyresgäst.

Vi är med dig hela vägen

Vi på Tetrisflytt är med dig hela vägen, från städningen till flytten. Ska du flytta inom Kristianstad eller behöver hjälp med flyttstädning i Kristianstad? Tveka då inte att kontakta oss!

Vanliga frågor

Nedan har vi samlat några av våra vanligaste frågor

Vad ingår i flyttstädning?
icon

Vad som ingår i en flyttstädning beror på vilket företag du anlitar men de flesta omfattar grundlig rengöring av alla rum så som badrum, kök, vardagsrum och sovrum. 

Vi tillhandahåller erfarna städare som kan flyttstädning. Våra tjänster inkluderar djuprengöring, avdamning, dammsugning, våttorkar, fönsterputsning med mera. Oavsett om det är en engångstjänst eller regelbundna besök som du behöver hjälper vi gärna till med din flyttstädning!

Vad är en flyttstädning?
icon

Flyttstädning är en tjänst som många företag erbjuder för att hjälpa dig med att göra bostaden ren och fräsch inför flytten. En flyttstädning skiljer sig från en vanlig storstädning då omfattningen är större och  tar lite längre tid att utföra. Företagen som specialiserar sig på flyttstädning har ofta goda kunskaper om hur man ska städa effektivt och rengöra olika delar av bostaden eller kontor för att den ska se så bra ut som möjligt. 

Kontakta oss idag om du vill veta mer om våra flyttstäd tjänster. Vi hittar en lösning som passar dig och din budget!

Hur lång tid tar en flyttstäd?
icon

Vi på Tetrisflytt är experter på flyttstädning och erbjuder städning i Malmö med dess omnejd. Vi har ett professionellt team som använder rätt utrustning för att hjälpa dig med din flyttstädning. 

Vi förstår att det alltid är mycket att tänka på när man ska flytta, så vi vill göra processen så smidig som möjligt för dig. Vi tar hand om hela städ uppdraget utan att du behöver bekymra dig över något. Tidsåtgången varierar givetvis beroende på storleken och komplexiteten i uppdraget, så för att få en exakt tidsuppskattning är det bäst att kontakta oss direkt. 

Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flyttstäd!

Obesvarade frågor?

Har du fler frågor om våra tjänster? Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig!

Blogg

Tips och inspiration

Här hittar du tips och inspiration om allt som har med ditt hem att göra. Vi delar med oss av våra bästa tips för flytt, städning, organisering och vad man ska tänka på vid byte av bostad.

Flyttstädning

Viktiga steg för en effektiv städning

Flyttstädning är en viktig del av processen när man flyttar från en bostad till en annan. Det är en nödvändighet som många människor inte uppskattar, men det är viktigt för att säkerställa att bostaden är ren och väl underhållen för nästa person som ska flytta in. Det finns några steg som du kan ta för att se till att din flyttstädning är effektiv och genomförs på rätt sätt.
Flyttstädning

Flyttstädning: 7 viktiga saker att tänka på när du gör det själv

Flytten är en spännande och ofta stressig tid, och det kan vara svårt att veta vart man ska börja med alla de saker som måste göras. En av de mest stressande delarna av flytten är städningen av den gamla lägenheten. Men oroa dig inte, med lite planering och organisation kan du göra flyttstädningen själv utan att det tar för mycket av din tid och energi. Här är 7 viktiga saker att tänka på när du gör flyttstädningen själv.
© 2024 Tetrisflytt AB, Org. nr: 559414-6770
Banner att Tetrisflytt är ett rekommenderat företag enligt Reco
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och hjälpa oss med våra marknadsföringsinsatser.