Flyttstädning Malmö

Låt våra professionella flyttstädare ta hand om flyttstädningen. Allt du behöver göra är att lämna en offertförfrågan — resten tar vi hand om.

50% av kostnaden efter RUT-avdrag

Fast kvm-pris

Försäkrat

Få en kostnadsfri offert idag!

Banner att Tetrisflytt är ett rekommenderat företag enligt Reco
Vi svarar på alla meddelanden inom 24h!
Oops, något gick fel

Hur funkar det?

icon

SAMTLIGA RUM

Alla rum rengörs grundligt från tak till golv. Vi dammsuger, dammar och våttorkar.

icon

FÖNSTERPUTS

Vi rengör dina fönster noggrant. Vi använder endast högkvalitativa rengöringsprodukter för att ge dig ett glänsande resultat!

icon

SKINANDE RENT

Vi lägger extra energi på ditt badrum och kök då vi vet att dessa ofta är i behov av lite extra kärlek.

Priser för flyttstädning

Priset bestäms baserat på hur stor din bostad är och andra tillägg. Nedan följer en uppskattning av vad en flyttstädning kostar, så att ni kan spara er en prisbild att förhålla er till.

Räkna ut ditt pris

Vad skall inkluderas?

OBS: Preliminärt pris är inklusive RUT-avdrag
preliminärt PRIS
0 SEK
🎉
Tack för din input! Vi strävar efter att svara på alla offerförfrågningar inom 24h - vanligtvis går det betydligt mycket snabbare än så!

Tillbaka till hemskärmen? Tryck här

Oops! Någonting gick fel - testa igen.

Priser för flyttstädning

Priset bestäms baserat på hur stor din bostad är och andra tillägg. Nedan följer en uppskattning av vad en flyttstädning kostar, så att ni kan spara er en prisbild att förhålla er till.

Räkna ut ditt pris

Vad skall inkluderas?

OBS: Preliminärt pris är inklusive RUT-avdrag
🎉
Tack för din input! Vi strävar efter att svara på alla offerförfrågningar inom 24h - vanligtvis går det betydligt mycket snabbare än så!

Tillbaka till hemskärmen? Tryck här

Oops! Någonting gick fel - testa igen.
preliminärt PRIS
0 SEK

Vad ingår i flyttstädning?

Nedan kan du läsa lite mer om vilka delmoment som ingår i vår flyttstädning och vad vi erbjuder dig i samband med din flytt.

Generella moment i samtliga rum
icon
 • Dammsugning och våttorkning av golv, dörrar, dörrkarmar, snickerier och fria ytor.
 • Dammsugning och våttorkning av element.
 • Avtorkning ovanpå och invändigt i skåp, bokhyllor och garderober.
 • Dammtorkning av fönsterbrädor, lister, dörrar garderobsdörrar, skåp dörrar och fria ytor.
 • Dammtorkning av eluttag, lampor och väggar.
 • Putsning av speglar
 • Rengöring av ytterdörrar
Badrum
icon

Vi utför de generella momenten samt:

 • Rengöring av hela duschen alternativt badkaret.
 • Rengöring av golv och väggar, avkalkning och avfettning av väggar och fogar.
 • Rengöring av golvbrunn, och toalettstol.
 • Rengöring av handfat och kran.
 • Putsning av blandare, duschmunstycke samt synliga rör.
 • Utvändig rengöring av tvättmaskin och torktumlare, filtret i torktumlaren rengör.
Kök
icon

Vi utför de generella momenten samt:

 • Ut och invändigt (och ovanpå) rengöring av lådor, hyllor och skåp
 • Ut och invändig rengöring av ugn och spis, samt galler och plåtar
 • Ut och invändig rengöring av kyl, frys och mikrovågsugn
 • Ut och invändig avtorkning av diskmaskin
 • Rengöring stänkskydd/kakel ovanför diskbänk
 • Avtorkning av besticklådor och avfallsbehållare
 • Putsning av blandare, propp och diskho
Hall
icon

Vi utför de generella momenten samt:

 • Avtorkning av hatthylla samt el central.
 • Dammtorkning av räcke och ledstång i trappa
Flyttstäd med garanti
icon

Komplettera din flytt med en professionell flyttstädning från oss! Hos oss på Tetrisflytt lämnar vi alltid en 10-dagars garanti på flyttstädningen, vilket innebär att om det uppstår några invändningar kring städningen vid besiktningstillfället, så åtgärdar vi detta snarast.

sofa in a room

Flyttstädning Malmö

Flyttstädning är ett stort projekt som många gånger ligger i slutet av flytten. Det kan vara krävande att försöka städa allt själv och man har ofta inte tid och ork att göra det ordentligt. Med en professionell flyttstädning från oss får du trygghet, god service och bostaden städad enligt alla krav som ställs på en flyttstädning.

Vi på Tetrisflytt hjälper dig gärna med din flyttstädning för att underlätta din flytt. Med vår långa erfarenhet inom branschen kan du känna dig trygg i att din bostad är säker hos oss. Vi tar hand om allt inom storstädning såsom städning av takväggen och skuggorna bakom möblerna. 

Kontakta oss gärna för mer information eller för att få en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att höra av från dig!

Boka din flyttstäd i god tid

Genom att boka en professionell flyttstädning tar du bort stressen av att behöva göra jobbet själv samtidigt som du får flyttstädningen gjord snabbare och mer effektivt.

Tack vare vår rutinerade personal och bra planering får du en effektiv och smidig flyttstädning.

Boka din flyttstädning i tid - ta hjälp av våra experter som tar hand om allting med du kan ägna din tid åt annat.

man cleaning kitchen

Vad säger våra kunder

Att våra kunder är nöjda och trygga med vårt arbete är ett av våra viktigaste kännetecken

Young woman moving new home
Flytt

Smidig bokning av flyttstäd

Att välja flyttstädning i Malmö inför ens flytt är ett populärt val bland många. Det är enkelt att beställa samt att utföra, samtidigt som det är prisvärt.

Genom att boka en flyttstädning med oss garanteras du ett noggrant resultat som är konkurrenskraftig inom branschen. Noggrannhet och precision nås genom användandet av modern teknik, kvalitativa produkter, samt erfarenhet och kompetens hos våra anställda. 

Du får en fast kostnad och alla priser medföljer i din offert. Vill du få en kostnadsfri offert? Fyll i formuläret, vi svarar inom 24 timmar.

Flyttstädning pris per kvadratmeter

Vi på Tetrisflytt erbjuder dig personanpassade tjänster inom flyttstädning, oavsett om du är i behov av en flyttstädning av en lägenhet eller villa. Priset baseras på på hur stor bostaden är, samt eventuella extra ytor som garage, inglasad balkong eller grovkök. Priser per kvm rör sig ofta mellan 30-39 kronor efter Rut-avdraget. 

Vi jobbar inte med en fast prislista utan vi skräddarsyr ett unikt paket som passar just din bostad och dina behov. Vi erbjuder flyttstäd i Malmö med omnejd. Vi erbjuder flyttstäd med noggrannhet och hög kvalitet. 

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med att få ett bra pris för din flyttstädning. Vi erbjuder kostnadsfri offert!

Young couple moving into new home

Så fungerar flyttstädning

icon

Flyttstädning innehåller oftast mer omfattande städning jämfört med en vanlig storstädning och skräddarsys efter kundens specifika behov. 

Städföretag i Malmö använder professionella städtjänster för att se till att flyttstädningen är effektiv och pålitlig. Flyttstädningar tar vanligtvis cirka 3-5 timmar beroende på storleken och skicket på fastigheten.

Flyttstädningar innebär att man går igenom hela lägenheten eller huset, rengör alla ytor och viktiga delar som t.ex. fönster, dörrar och  golv. 

Vi använder oss utav anpassade kemikalier godkända av arbetsmiljöverket, så att du som kund får hög kvalitet på städningen utan risker för din hälsa eller miljön. 

Vi strävar efter att leverera högsta kvalitet till de bästa priserna så att du ska bli nöjd med resultatet. Att hitta en riktigt bra flyttstädning i Malmö har aldrig varit enklare, skicka in din begäran till vårt team så kommer vi och hjälper er.

Flyttstädning nyproduktion

Flyttstädning av nyproduktion innebär att alla ytor i den nya bostaden städas grundligt och effektivt för att möjliggöra att du som inflyttande part kan flytta in utan problem. Det är en viktig del av slutbesiktningen som huvudentreprenören eller byggherren måste lösa innan nyckel överlämningen.

Städtjänster involverar rengöring av alla delar av ett hus, från golv till tak, inklusive fönster, fasader och dörrar. Detta inkluderar borttagning av all byggdamm, smuts och eventuella rester som uppstått under byggandet. 

Vi erbjuder kvalitativ flyttstädning i Malmö

Vi på Tetrisflytt erbjuder kvalitativ flyttstädning som är rut avdrag berättigat. Vi erbjuder noggrann städning där vi både städar in och utvändigt samt effektivt.

Flyttstädning av lägenhet eller hus

icon

Flyttstädning är en av de mest grundläggande och viktiga delarna vid flytten. Det kan låta som en uppgift som inte kräver så mycket tid eller ansträngning, men det är ett  förhållandevis omfattande process som involverar mycket arbete i att städa bostaden ordentligt före flytten. 

Flyttstädning handlar inte bara om våttorkning av golv, torka alla ytor utan även att rengöra lite svårare ställen såsom badrum och kök. Även om flyttstädning i bostadsrätt eller hus kan se ganska likadana ut så finns det ofta ytor som behöver grov städas mer noggrant. Exempel på dessa ytor kan vara garage eller källare.

Om du letar efter en professionell flyttstädning i Malmö så har du kommit rätt! Vi erbjuder tjänster för flyttstädning som kommer att göra din flytt både enkel och smidig. Vi använder endast miljövänliga rengöringsprodukter, så du kan vara säker på att allting som görs är skonsamt för miljön. 

Flyttstädning av dödsbo

Vi utför flyttstädning av dödsbo med stor noggrannhet och rengör allt från kalkavlagringar och ingrott smuts, möbler och väggar. Vi använder endast miljövänliga medel för att ta bort eventuella fläckar som uppkommit genom åren. Vi har ett team av erfarna medarbetare som är experter på flyttstädning av dödsbo. Dessutom har vi moderna verktyg och utrustning som gör att vi kan arbeta så snabbt och effektivt som möjligt.

Flyttstädning av ett dödsbo är ofta en mer omfattande process än att flyttstäda i bostadsrätter eller villor. I till exempel Malmö kan det innebära att man måste ta hänsyn till kalkavlagringar som sitter fast i vissa ytor, samt eventuell smuts som har grott  in sig under flera års tid. 

Vi följer de regler som gäller för avdrag vid flyttstädning av dödsbo. Så är du i behov av flyttstädning, hör av dig till oss på Tetrisflytt så guidar vi dig igenom processen! Kontakta oss idag om du har frågor eller boka din flyttstäd nu!

Vår checklista för flyttstädning

Förenkla din flyttprocess med vår noggranna checklista för flyttstädning. Denna lista säkerställer att ditt gamla hem lämnas i perfekt skick för de nya ägarna.

Vanliga frågor

Nedan har vi samlat några av våra vanligaste frågor

Vad ingår i flyttstädning?
icon

Vad som ingår i en flyttstädning beror på vilket företag du anlitar men de flesta omfattar grundlig rengöring av alla rum så som badrum, kök, vardagsrum och sovrum. 

Vi tillhandahåller erfarna städare som kan flyttstädning. Våra tjänster inkluderar djuprengöring, avdamning, dammsugning, våttorkar, fönsterputsning med mera. Oavsett om det är en engångstjänst eller regelbundna besök som du behöver hjälper vi gärna till med din flyttstädning!

Vad är en flyttstädning?
icon

Flyttstädning är en tjänst som många företag erbjuder för att hjälpa dig med att göra bostaden ren och fräsch inför flytten. En flyttstädning skiljer sig från en vanlig storstädning då omfattningen är större och  tar lite längre tid att utföra. Företagen som specialiserar sig på flyttstädning har ofta goda kunskaper om hur man ska städa effektivt och rengöra olika delar av bostaden eller kontor för att den ska se så bra ut som möjligt. 

Kontakta oss idag om du vill veta mer om våra flyttstäd tjänster. Vi hittar en lösning som passar dig och din budget!

Hur lång tid tar en flyttstäd?
icon

Vi på Tetrisflytt är experter på flyttstädning och erbjuder städning i Malmö med dess omnejd. Vi har ett professionellt team som använder rätt utrustning för att hjälpa dig med din flyttstädning. 

Vi förstår att det alltid är mycket att tänka på när man ska flytta, så vi vill göra processen så smidig som möjligt för dig. Vi tar hand om hela städ uppdraget utan att du behöver bekymra dig över något. Tidsåtgången varierar givetvis beroende på storleken och komplexiteten i uppdraget, så för att få en exakt tidsuppskattning är det bäst att kontakta oss direkt. 

Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flyttstäd!

Obesvarade frågor?

Har du fler frågor om våra tjänster? Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig!

Blogg

Tips och inspiration

Här hittar du tips och inspiration om allt som har med ditt hem att göra. Vi delar med oss av våra bästa tips för flytt, städning, organisering och vad man ska tänka på vid byte av bostad.

Flyttstädning

Viktiga steg för en effektiv städning

Flyttstädning är en viktig del av processen när man flyttar från en bostad till en annan. Det är en nödvändighet som många människor inte uppskattar, men det är viktigt för att säkerställa att bostaden är ren och väl underhållen för nästa person som ska flytta in. Det finns några steg som du kan ta för att se till att din flyttstädning är effektiv och genomförs på rätt sätt.
Flyttstädning

Flyttstädning: 7 viktiga saker att tänka på när du gör det själv

Flytten är en spännande och ofta stressig tid, och det kan vara svårt att veta vart man ska börja med alla de saker som måste göras. En av de mest stressande delarna av flytten är städningen av den gamla lägenheten. Men oroa dig inte, med lite planering och organisation kan du göra flyttstädningen själv utan att det tar för mycket av din tid och energi. Här är 7 viktiga saker att tänka på när du gör flyttstädningen själv.