Flyttfirma Göteborg

När du väljer att flytta med oss behöver du inte tänka på logistiken kring flytten, vi sköter det åt dig. Vi har den rätta kompetensen och erfarenheten för att ordna en smidig övergång från ett hem till ett annat.

Anpassat efter dig

Försäkring ingår

50% av kostnaden efter RUT-avdrag

Få en kostnadsfri offert idag!
Rekommenderat företag av Reco 2023Rekommenderat företag av Reco 2024
Vi svarar på alla meddelanden inom 24h!
Oops, något gick fel
Flyttfirma i Göteborg

Hur fungerar en flytt i Göteborg?

Icon

Boka enkelt

Boka enkelt via vårt formulär! Du kan välja bland våra tjänster, dessa är flytt, städ och montering.

Icon

Fast eller rörligt

Välj det upplägg som passar dig bäst! Våra rörliga priser startar på 495kr/h efter RUT.

Icon

Säker flytt

Vi är fullt försäkrade, vilket betyder att din flytt är säker med oss. Vi följer reglerna enligt Bohag 2010.

Priser för flytt

Priset bestäms baserat på hur lång tid flytten tar. Faktorer som påverkar flytt tiden är hur mycket man ska flytta, vad man ska flytta och packningen. Nedan följer en uppskattning av vad en flytt kostar, så att ni kan skapa er en prisbild att förhålla er till.

2 Man + Lastbil
Om flytten är från en mindre eller medelstor lägenhet så räcker det oftast med 2 man med 1 lastbil. Det är en av våra vanligaste tjänster.
595 SEK/h
50% RUT-avdrag
Alltid försäkrat
3 Man + Lastbil
Är det tunga möbler eller en större mängd flyttkartonger du ska ta med bör istället 3 man med en lastbil väljas.
795 SEK/h
50% RUT-avdrag
Alltid försäkrat
Fastpris
För en mer exakt prisbild får du gärna höra av dig till oss för att få en kostnadsfri offert. Den får du vanligtvis inom 2h.
Offert
50% RUT-avdrag
Alltid försäkrat
Flyttfirma göteborg

Bor du i Göteborg och behöver hjälp med flytt?

Behöver du professionell flytthjälp i Göteborg? Då kan vi på Tetrisflytt vara det självklara valet för dig! Vi är experter inom flytt och vårt mål är att göra din flytt till ditt nya hem så smidig och bekväm som möjligt. Med vår långa erfarenhet och expertis inom branschen är vi
mer än kapabla till att hjälpa dig med din flytt till eller inom Göteborg.

Våra flyttjänster i Göteborg är utformade så att du ska få en så enkel och problemfri flytt som möjligt. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en snabb och säker flyttupplevelse till konkurrenskraftiga priser. Du kan känna dig trygg med oss under hela din flytt.

Så väljer du rätt flyttfirma i Göteborg

När det är dags att byta bostad är det viktigt att välja rätt flyttfirma, och Tetrisflytt i Göteborg är det självklara valet för dig. Med lång erfarenhet inom flytthjälp, flyttstädning och hemstädning strävar vi alltid efter att hålla högsta kvalitet och professionalism i våra tjänster.

Varje flytt är unik och kräver skräddarsydda lösningar samt expertis inom området. Vi tar oss därför tid för att lyssna på dina specifika behov och önskemål för att skapa en så personlig och skräddarsydd flytt som möjligt. Vårt erfarna team kommer att vara med dig under hela flytten för att säkerställa att allt går smidigt och som planerat  

Tetrisflytt packar i Göteborg

Vad säger våra kunder

Att våra kunder är nöjda och trygga med vårt arbete är ett av våra viktigaste kännetecken

Ett glatt par efter deras flytt i göteborg
Flyttfirma Göteborg

Våra tjänster inom flytt

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att underlätta din flytt i Göteborg. Oavsett om du planerar en bohagsflytt, företagsflytt eller behöver hjälp med packning och flyttstädning, så kan du vända dig till Tetrisflytt i Göteborg. Vi är en erfaren flyttfirma som har flera års
erfarenhet inom branschen, och vi är redo att hjälpa dig, oavsett om det är en liten eller storflytt. Vi på Tetrisflytt hjälper även till med ROT och RUT - så kan du fokusera på det som är viktigt för dig.

Behöver du något anpassat för dig? Vi skräddarsyr gärna våra tjänster för att passa dina unika behov. Ta gärna en titt på vår prislista här!

Vi tar hand om dina möbler och din flytt i Göteborg

När du står inför en flytt eller behöver hjälp med möbeltransport i Göteborg finns vi här för dig. Vårt team ser till att hela processen går smidigt till och blir så enkelt som möjligt för dig.

Vi har den expertis som krävs för att packa, lasta och transportera dina ägodelar på ett säkert sätt. Din trygghet är vår prioritet, och vi strävar efter att dina ägodelar når sitt nya hem i lika gott skick som när de lämnade det gamla. Med vår flyttservice får du inte bara säker lastning och transport vid din flytt, du får även ett personligt team på din sida. Tveka inte att kontakta oss när du behöver hjälp med din nästa flytt i Göteborg. Vi är här för att göra din flytt så smidig som möjligt.

Tetrisflytt är en flyttfirma verksamma I Göteborg

Användbara packtips

Sladdar till tv, stereo och video ska kopplas ut.
Porslin - Mycket papper. Tungt porslin i botten, lättare ovan.
Packa tungt gods i botten och lättare längre upp i kartongen.
Lådor ska vara försedda med handtag.
Ta ner lösa hyllplan i hyllor och tejpa ihop dem.
Rulla och tejpa ihop mattor.
Märk kartongerna med innehåll ex. glas, för att förenkla vid uppackning.
Använd tyg, papper eller liknande som skyddande fyllnad i flyttlådorna.
Placera mjuka föremål i stora sopsäckar.
Gardinstänger, kvastar, skidor och liknande buntar du ihop och tejpar.
Skydda kanterna på speglar.
Allt som får plats i flyttkartong skall packas däri.
Förbered även vind och källare för flytten.
Om möjligt placera alla flyttlådor i staplar om 3.

Vanliga frågor

Nedan har vi samlat några av våra vanligaste frågor

Hur mycket kostar en flytt?
icon

När det gäller kostnaden för en flytt finns det många faktorer att ta hänsyn till, till exempel bostadens storlek, avståndet till din nya plats och vilka tjänster du behöver. Därför kan det vara svårt att ge en exakt kostnad direkt.

Oroa dig inte! Vi erbjuder kostnadsfria och icke-bindande offerter här på vår hemsida. Detta ger dig en uppfattning om vad din flytt kan komma att kosta. Vi har självklart total transparens med våra priser, så du behöver inte oroa dig för dolda kostnader eller överraskningar. Kontakta oss idag så hjälper vi dig med allt du behöver för en smidig och bekymmersfri flytt.

Vad kan jag tänka på inför en flytt?
icon

Vi erbjuder kostnadsfria och icke-bindande offerter för dig som planerar att anlita en flyttfirma. För att underlätta för firman är det viktigt att du packar smart. Fyll inte dina flyttlådor för mycket och kombinera tunga och lätta föremål i varje låda. Placera också föremål från samma rum i samma låda för en smidig packning vid ankomsten.

Besök vår heltäckande packningsguide för fler tips om hur du kan packa smart inför din flytt!

Finns det saker som vi inte får transportera?
icon

Vid flytt är det viktigt att undvika föremål som kan skada dig, dina ägodelar eller andra. Detta inkluderar brandfarliga, explosiva, frätande eller illaluktande ämnen, vapen och ammunition. Läs våra Allmänna Bestämmelser för Bohagsflytt eller Kontorsflytt för mer information om vad som är tillåtet.

Vi prioriterar säkerhet och följer strikta riktlinjer för en smidig och trygg flytt.

Vad är ett yrkestrafiktillstånd?
icon

Yrkestrafiktillstånd är ett tillstånd som utfärdas av Transportstyrelsen till företag som bedriver yrkesmässig trafik mot betalning. Tillståndet krävs för att bedriva ett flyttföretag. Syftet med tillståndet är att säkerställa att transportören uppfyller de krav och regler som gäller för yrkesmässig trafik och därmed garantera en hög nivå av trafiksäkerhet.

Vad är bohag 2010?
icon

Bohag 2010 är en överenskommelse mellan branschorganisationerna och konsumentverket för att skapa en reglering av relationen mellan kunder och flyttfirmor. Dokumentet specificerar vad som ska ingå i avtalet mellan kund och transportör, inklusive skyldigheter för båda parter, betalningsvillkor, avbokningspolicy samt hur man hanterar skador på gods under transporten.

När och hur ska jag betala för flytten?
icon

Betalningen sker efter utförd flytt, antingen med swish eller kontant.

Hur bokar jag flytten?
icon

Det gör du enklast genom att fylla i formuläret alternativt via vår kundtjänst som nås både genom telefon och mejl.

Erbjuder ni bortforsling av möbler?
icon

Bortforsling av möbler debiterar vi 799kr. (upp till 5 möbler)

Obesvarade frågor?

Har du fler frågor om våra tjänster? Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig!

Varför ska du välja oss för din flytt i Göteborg?

När du väljer Tetrisflytt som din flyttfirma i Göteborg får du följande fördelar: 

Erfarenhet: Vi har lång erfarenhet inom flyttbranschen och har hjälpt många kunder i Göteborg och resten av Sverige med deras flyttar. Vår erfarenhet och kompetens gör oss kapabla att hantera alla typer av flyttar, oavsett storlek och svårighetsgrad. 

Pålitlighet: Vi är stolta över vår förmåga att leverera professionell service till våra kunder. Vi håller våra löften och arbetar effektivt för att slutföra varje flytt i tid. När du väljer oss kan du vara säker på att du har en pålitlig partner. 

Kundnöjdhet: Din nöjdhet är vår högsta prioritet. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och se till att du är nöjd med våra tjänster.

Skräddarsydda lösningar:
Vi förstår att varje flytt är unik och kräver anpassade lösningar. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att kunna erbjuda dig en personlig och skräddarsydd flytt. 

Omsorgsfullt: Vi arbetar effektivt för att säkerställa att din flytt går smidigt och enkelt. Samtidigt lägger vi stor vikt vid att hantera dina ägodelar med omsorg under hela flyttprocessen. Vi anser att en flytt ska vara både säker och smidig - och det är precis vad vi fokuserar på att ge våra kunder!

Skräddarsydda Lösningar:
Vi förstår att varje flytt är unik och kräver skräddarsydda lösningar. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att kunna erbjuda dig en personlig och anpassad flyttupplevelse.

Effektivitet och Omsorg:
Vi arbetar effektivt för att säkerställa att din flytt genomförs smidigt och i tid. Samtidigt lägger vi stor vikt vid att hantera dina ägodelar med omsorg under hela flyttprocessen. Vi tycker att en flytt ska vara säker och smidig!

Vårt mål är att du ska vara nöjd med din flytt

Hur ser vi till att du blir en nöjd med din flytt? På Tetrisflytt i Göteborg sätter vi dig i centrum! Vi erbjuder ett fullservicepaket där du enkelt kan boka flytthjälp, flyttstädning och hemstädning - från din lokala flyttfirma. Vi har konkurrenskraftiga priser så att du som kund vet att du får det bästa av oss.

Sist men inte minst så skräddarsyr vi våra paket för att passa dina behov. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och nöjd, oavsett om det gäller en flytt eller en städning.

Förpackningstjänster och förpackningsmateria

Om du inte har tid eller möjlighet att packa dina ägodelar själv så erbjuder vi även förpackningstjänster till våra flyttar i Göteborg. Vi vet hur man effektivt och säkert packar olika typer av föremål för att minimera risken för skador under flytten. Vi kan också tillhandahålla förpackningsmaterial, inklusive kartonger, bubbelplast och skyddande täckmaterial, allt för att göra din flytt ännu enklare.

Med Tetrisflytt har du en partner i din flytt

På Tetrisflytt är vi med dig genom hela processen, från planering till själva flytten och städningen. Behöver du flytta inom Götevorg eller behöver du hjälp med flyttstädning i Göteborg? Tveka inte att kontakta oss här!

Checklista för din flytt till eller inom Göteborg

Är du inte säker på vad du ska tänka på? Följ Tetrisflytts checklista för att säkerställa en välplanerad och smidig flytt!

Planering och organisering:
- Bestäm flyttdatum och ta kontakt med flyttfirman i god tid.
- Skapa en budget för flytten och ha koll på kostnaderna.
- Skaffa flyttkartonger, förpackningsmaterial och etiketter för att organisera dina ägodelar.

Rensa och sortera:
- Gå igenom ditt bohag och rensa ut det du inte längre behöver eller vill ta med dig.
- Sälj, skänk eller kasta oanvändbara eller överflödiga föremål.
- Sortera dina ägodelar efter kategori för enklare packning och uppackning.

Adressändring och uppsägning:
- Meddela posten om din nya adress för att undvika förlorad post.
- Säg upp el-, vatten- och bredbandsabonnemang i din gamla bostad.
- Anmäl flytten till Skatteverket och andra relevanta myndigheter.

Packning och etikettering:
- Börja packa i förväg och arbeta rum för rum.
- Märk varje flyttkartong tydligt med etiketter som anger vilket rum de tillhör och innehållet.
- Packa värdefulla och ömtåliga föremål separat och se till att de är ordentligt skyddade.

Flyttstädning:
- Boka en professionell flyttstädning för att lämna din gamla bostad i bästa skick.
- Rengör noggrant alla ytor, inklusive kök, badrum, golv och fönster.
- Töm och städa kylskåp, frys och ugn.

Det nya hemmet:
- Kontrollera att nycklarna till din nya bostad är tillgängliga.
- Lämna instruktioner och en plan för flyttfirman så att de enkelt kan placera dina möbler och lådor.
- Ta dig tid att packa upp och organisera dina ägodelar på ett systematiskt sätt.

Genom att följa denna checklista inför flytten kan du minimera stress och säkerställa en smidig flytt. Tänk på att anpassa listan efter dina specifika behov!

Boka med oss!

Kontakta oss idag för att boka med din flyttfirma i Göteborg och upplev en professionell och smidig flytt med Tetrisflytt. Vi ser fram emot att hjälpa dig! Förenkla din flytt i Göteborg med en erfaren flyttfirma. Använd vår offertförfrågan, kalkylator eller kontakta oss direkt för mer information!

Blogg

Tips och inspiration

Här hittar du tips och inspiration om allt som har med ditt hem att göra. Vi delar med oss av våra bästa tips för flytt, städning, organisering och vad man ska tänka på vid byte av bostad.

Bohagsflytt

Tips för en smidig flytt - en guide av Tetrisflytt

Tetrisflytt delar med sig av sina bästa tips för en smidig flyttprocess i deras guide. En välplanerad flytt börjar med tidig förberedelse, inklusive att börja packa i god tid och att skapa en detaljerad checklista för att hålla koll på alla uppgifter. Att organisera saker som ska slängas eller skänkas på ett ställe underlättar rensningen och sparar både tid och pengar.
Bohagsflytt

Checklista vid utlandsflytt

Att flytta utomlands är en stor livsförändring och det finns många saker att tänka på innan man tar steget. Det är inte bara att packa sina väskor och flytta till en annan plats. För att göra flytten smidigare och mer bekväm är det viktigt att ha en checklista över saker att ta itu med innan man lämnar sitt hemland. Här är en lista på saker att tänka på när man ska flytta utomlands.