Flyttfirma Helsingborg

När du väljer att flytta med oss behöver du inte tänka på logistiken kring flytten, vi sköter det åt dig. Vi har den rätta kompetensen och erfarenheten för att ordna en smidig övergång från ett hem till ett annat.

Anpassat efter dig

Försäkring ingår

50% av kostnaden efter RUT-avdrag

Få en kostnadsfri offert idag!
Rekommenderat företag av Reco 2023Rekommenderat företag av Reco 2024
Vi svarar på alla meddelanden inom 24h!
Oops, något gick fel

Hur funkar det?

Icon

Boka enkelt

Boka enkelt via vårt formulär! Du kan välja bland våra tjänster, dessa är flytt, städ och montering.

Icon

Fast eller rörligt

Välj det upplägg som passar dig bäst! Våra rörliga priser startar på 495kr/h efter RUT.

Icon

Säker flytt

Vi är fullt försäkrade, vilket betyder att din flytt är säker med oss. Vi följer reglerna enligt Bohag 2010.

Priser för flytt

Priset bestäms baserat på hur lång tid flytten tar. Faktorer som påverkar flytt tiden är hur mycket man ska flytta, vad man ska flytta och packningen. Nedan följer en uppskattning av vad en flytt kostar, så att ni kan skapa er en prisbild att förhålla er till.

2 Man + Lastbil
Om flytten är från en mindre eller medelstor lägenhet så räcker det oftast med 2 man med 1 lastbil. Det är en av våra vanligaste tjänster.
495 SEK/h
50% RUT-avdrag
Alltid försäkrat
3 Man + Lastbil
Är det tunga möbler eller en större mängd flyttkartonger du ska ta med bör istället 3 man med en lastbil väljas.
695 SEK/h
50% RUT-avdrag
Alltid försäkrat
Fastpris
För en mer exakt prisbild får du gärna höra av dig till oss för att få en kostnadsfri offert. Den får du vanligtvis inom 2h.
Offert
50% RUT-avdrag
Alltid försäkrat
man doing packaging

Pålitlig flyttfirma Helsingborg

Går du i flyttankar och behöver hjälp av en pålitlig och professionell flyttfirma i Helsingborg? Då har du kommit till rätt plats! Vi är experter på flytt och gör allt för att du på bästa sätt ska komma till rätta i ditt nya hem. Som flyttfirma i Helsingborg erbjuder vi på Tetrisflytt heltäckande tjänster inom flytthjälp och bohagsflytt i Helsingborg med fokus på att göra din flyttupplevelse så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Vi är stolta över att kunna ge våra kunder en snabb och säker flytt. Våra konkurrenskraftiga priser, långa erfarenhet och expertis inom branschen gör oss till det självklara valet för din nästa flytt.

Kvalitet och Professionalitet

När du ska flytta är det mycket att tänka på - så ta hjälp av Tetrisflytt i Helsingborg. Vi har lång erfarenhet inom flytthjälp, flyttstädning och hemstädning. Vår flyttfirma i Helsingborg strävar alltid efter att upprätthålla högsta standard när det gäller kvalitet och professionalitet.

Vi förstår att varje flytt är unik och kräver skräddarsydda lösningar. Därför tar vi oss tid att lyssna på dina specifika behov och önskemål för att kunna erbjuda dig en personlig och anpassad flyttupplevelse. Vårt erfarna team hjälper dig genom hela flytten.

sofa in a room

Vad säger våra kunder

Att våra kunder är nöjda och trygga med vårt arbete är ett av våra viktigaste kännetecken

sofa in room
Flytt

Våra tjänster inom flytt

Som flyttfirma i Helsingborg erbjuder vi ett brett utbud av tjänster för att underlätta din flytt i Helsingborg. Oavsett om du planerar en bohagsflytt, företagsflytt eller vill ha hjälp med packning och flyttstädning. Vi på Tetrisflytt flyttar i hela skåne och är en erfaren flyttfirma.

Vi erbjuder allt från flytt till städ och rådgivning vid frågor. Oavsett om det är en liten flytt eller en stor, så finns vi här för dig! Vi skräddarsyr våra tjänster för att passa dina specifika behov. Läs gärna mer om våra tjänster inom flytt här:

Nöjd kund

Hur ser vi till att du blir en nöjd kund? På Tetrisflytt i Helsingborg fokuserar vi på dig!Vi erbjuder ett fullserviceerbjudande där du enkelt kan boka bland annat flytthjälp men även flyttstädning och hemstädning.

Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser så att du som kund vet att du får det bästa av oss! Vårt mål är att du ska vara trygg och nöjd! Om det så är med en flytt eller en städning.

Team is moving sofa in a room.

Användbara packtips

Sladdar till tv, stereo och video ska kopplas ut.
Porslin - Mycket papper. Tungt porslin i botten, lättare ovan.
Packa tungt gods i botten och lättare längre upp i kartongen.
Lådor ska vara försedda med handtag.
Ta ner lösa hyllplan i hyllor och tejpa ihop dem.
Rulla och tejpa ihop mattor.
Märk kartongerna med innehåll ex. glas, för att förenkla vid uppackning.
Använd tyg, papper eller liknande som skyddande fyllnad i flyttlådorna.
Placera mjuka föremål i stora sopsäckar.
Gardinstänger, kvastar, skidor och liknande buntar du ihop och tejpar.
Skydda kanterna på speglar.
Allt som får plats i flyttkartong skall packas däri.
Förbered även vind och källare för flytten.
Om möjligt placera alla flyttlådor i staplar om 3.

Vanliga frågor

Nedan har vi samlat några av våra vanligaste frågor

Hur mycket kostar en flytt?
icon

När det gäller kostnaden för en flytt finns det många faktorer att ta hänsyn till, till exempel bostadens storlek, avståndet till din nya plats och vilka tjänster du behöver. Därför kan det vara svårt att ge en exakt kostnad direkt.

Oroa dig inte! Vi erbjuder kostnadsfria och icke-bindande offerter här på vår hemsida. Detta ger dig en uppfattning om vad din flytt kan komma att kosta. Vi har självklart total transparens med våra priser, så du behöver inte oroa dig för dolda kostnader eller överraskningar. Kontakta oss idag så hjälper vi dig med allt du behöver för en smidig och bekymmersfri flytt.

Vad kan jag tänka på inför en flytt?
icon

Vi erbjuder kostnadsfria och icke-bindande offerter för dig som planerar att anlita en flyttfirma. För att underlätta för firman är det viktigt att du packar smart. Fyll inte dina flyttlådor för mycket och kombinera tunga och lätta föremål i varje låda. Placera också föremål från samma rum i samma låda för en smidig packning vid ankomsten.

Besök vår heltäckande packningsguide för fler tips om hur du kan packa smart inför din flytt!

Finns det saker som vi inte får transportera?
icon

Vid flytt är det viktigt att undvika föremål som kan skada dig, dina ägodelar eller andra. Detta inkluderar brandfarliga, explosiva, frätande eller illaluktande ämnen, vapen och ammunition. Läs våra Allmänna Bestämmelser för Bohagsflytt eller Kontorsflytt för mer information om vad som är tillåtet.

Vi prioriterar säkerhet och följer strikta riktlinjer för en smidig och trygg flytt.

Vad är ett yrkestrafiktillstånd?
icon

Yrkestrafiktillstånd är ett tillstånd som utfärdas av Transportstyrelsen till företag som bedriver yrkesmässig trafik mot betalning. Tillståndet krävs för att bedriva ett flyttföretag. Syftet med tillståndet är att säkerställa att transportören uppfyller de krav och regler som gäller för yrkesmässig trafik och därmed garantera en hög nivå av trafiksäkerhet.

Vad är bohag 2010?
icon

Bohag 2010 är en överenskommelse mellan branschorganisationerna och konsumentverket för att skapa en reglering av relationen mellan kunder och flyttfirmor. Dokumentet specificerar vad som ska ingå i avtalet mellan kund och transportör, inklusive skyldigheter för båda parter, betalningsvillkor, avbokningspolicy samt hur man hanterar skador på gods under transporten.

När och hur ska jag betala för flytten?
icon

Betalningen sker efter utförd flytt, antingen med swish eller kontant.

Hur bokar jag flytten?
icon

Det gör du enklast genom att fylla i formuläret alternativt via vår kundtjänst som nås både genom telefon och mejl.

Erbjuder ni bortforsling av möbler?
icon

Bortforsling av möbler debiterar vi 799kr. (upp till 5 möbler)

Obesvarade frågor?

Har du fler frågor om våra tjänster? Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig!

Varför Välja Tetrisflytt för din flytt i Helsingborg?

När du väljer Tetrisflytt som din flyttfirma i Helsingborg får du följande fördelar:

Erfarenhet och Kompetens:
Vi har en lång historia inom flyttbranschen och har hjälpt många kunder i Helsingborg med deras flytter. Vår erfarenhet och kompetens gör att vi kan hantera alla typer av flyttar, oavsett storlek eller svårighetsgrad.

Pålitlighet och Professionalitet:
Vi är stolta över vår förmåga att leverera en professionell service till våra kunder. Vi håller våra löften och arbetar effektivt för att slutföra varje flytt i tid. När du väljer oss så kan du vara säker på att du valt en trygg partner.

Kundnöjdhet:
Din nöjdhet är vår främsta prioritet. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och se till att du är nöjd med våra tjänster. Du kan läsa med om vad våra kunder har sagt om oss här.

Skräddarsydda Lösningar:
Vi förstår att varje flytt är unik och kräver skräddarsydda lösningar. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att kunna erbjuda dig en personlig och anpassad flyttupplevelse.

Effektivitet och Omsorg:
Vi arbetar effektivt för att säkerställa att din flytt genomförs smidigt och i tid. Samtidigt lägger vi stor vikt vid att hantera dina ägodelar med omsorg under hela flyttprocessen. Vi tycker att en flytt ska vara säker och smidig!

Bohagsflytt och möbeltransport i Helsingborg

När det gäller bohagsflytt och möbeltransport i Helsingborg kan du lita på oss för att ta hand om hela processen åt dig. Vår erfarna personal gör flytten enkel för dig. Vi har den expertis som krävs för att packa, lasta och transportera dina ägodelar på ett säkert och effektivt sätt.

När du ska flytta så är det viktigt att dina ägodelar kommer fram i samma skick som de lämnade det gamla hemmet i. Med våra tjänster inom flytt så erbjuder vi säker lastning och transport - du kan vara trygg och luta dig tillbaka under flytten.

Vi är med dig hela vägen!

Vi på Tetrisflytt är med dig hela vägen, från planeringen till flytten och städningen. Ska du flytta inom Helsingborg eller vill ha hjälp med flyttstädning helsingborg? Tveka då inte på att kontakta oss!

Checklista inför flytten - Förbered dig för en smidig flytt

Följ denna lista för att säkerställa en smidig och välplanerad flytt!

Planering och Organisation:
Bestäm flyttdatum och kontakta flyttfirman i god tid.Skapa en flyttbudget och håll koll på kostnaderna.Skaffa flyttkartonger, förpackningsmaterial och etiketter för att organisera dina ägodelar.

Rensa och Sortera:
Gå igenom ditt bohag och rensa ut det du inte längre behöver eller vill ha med dig.Sälj, skänk eller släng oanvändbara eller överflödiga föremål.Sortera dina ägodelar efter kategori för enklare packning och uppackning.

Adressändring och Uppsägning:
Meddela posten om din adressändring för att undvika förlorad post.Säg upp el-, vatten- och bredbandsabonnemang i din gamla bostad.Anmäl flytten till skatteverket och andra relevanta myndigheter.

Packning och Etikettering:
Börja packa i förväg och arbeta rum för rum.Märk varje flyttkartong med tydliga etiketter för att veta vilket rum de tillhör och innehållet.Packa värdefulla och ömtåliga föremål separat och se till att de är ordentligt skyddade.

Flytthjälp och Transport:
Boka flytthjälp i Helsingborg i god tid för att säkerställa tillgänglighet.Se till att du har tillräckligt med hjälp och eventuellt behöver hyra en transportbil.Koordinera med flyttfirman om tidpunkt och speciella instruktioner för flytten.

Flyttstädning
:
Boka en professionell flyttstädning för att lämna din gamla bostad i bästa skick.Rengör noggrant alla ytor, inklusive kök, badrum, golv och fönster.Töm och städa kylskåp, frys och ugn.

Ankomst till Nya Bostaden:
Kontrollera att nycklarna till din nya bostad är tillgängliga.Lämna instruktioner och layout för flyttfirman för att enkelt placera dina möbler och lådor.Ta dig tid att packa upp och organisera dina ägodelar på ett systematiskt sätt.Genom att följa denna checklista inför flytten kan du minimera stress och maximera effektiviteten. Tänk på att anpassa listan efter dina egna behov!

Förpackningstjänster och Förpackningsmaterial

Om du inte har tid eller möjlighet att packa dina ägodelar själv så erbjuder vi även förpackningstjänster i Helsingborg. Våra erfarna medarbetare vet hur man effektivt och säkert packar olika typer av föremål för att minimera risken för skador under flytten.Vi kan också tillhandahålla förpackningsmaterial, såsom kartonger, bubbelplast och skyddande täckmaterial, allt för att underlätta din flytt.

Blogg

Tips och inspiration

Här hittar du tips och inspiration om allt som har med ditt hem att göra. Vi delar med oss av våra bästa tips för flytt, städning, organisering och vad man ska tänka på vid byte av bostad.

Bohagsflytt

Tips för en smidig flytt - en guide av Tetrisflytt

Tetrisflytt delar med sig av sina bästa tips för en smidig flyttprocess i deras guide. En välplanerad flytt börjar med tidig förberedelse, inklusive att börja packa i god tid och att skapa en detaljerad checklista för att hålla koll på alla uppgifter. Att organisera saker som ska slängas eller skänkas på ett ställe underlättar rensningen och sparar både tid och pengar.
Bohagsflytt

Checklista vid utlandsflytt

Att flytta utomlands är en stor livsförändring och det finns många saker att tänka på innan man tar steget. Det är inte bara att packa sina väskor och flytta till en annan plats. För att göra flytten smidigare och mer bekväm är det viktigt att ha en checklista över saker att ta itu med innan man lämnar sitt hemland. Här är en lista på saker att tänka på när man ska flytta utomlands.
© 2024 Tetrisflytt AB, Org. nr: 559414-6770
Banner att Tetrisflytt är ett rekommenderat företag enligt Reco
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och hjälpa oss med våra marknadsföringsinsatser.