Blogg

Följande blogginlägg gör det möjligt för oss på Tetrisflytt att sprida nyttig information, vare sig det gäller bohagsflytt, hemstädning eller flyttstädning.

Bohagsflytt

12 tips på vad du bör tänka på vid flytt

Flyttande är en av de mest spännande och utmanande händelserna i livet. Det är en chans att börja om på ett nytt ställe, möta nya människor och uppleva nya saker. Men det är också en tid full av stress och oro, särskilt när det gäller planering och förberedelse. För att göra flytten så smidig och problemfri som möjligt är det viktigt att du tänker på en rad faktorer och tar de nödvändiga stegen för att förbereda dig på bästa sätt. Här är några av de viktigaste sakerna att tänka på när du planerar en flytt.
Bohagsflytt

Tips för en smidig flytt - en guide av Tetrisflytt

Tetrisflytt delar med sig av sina bästa tips för en smidig flyttprocess i deras guide. En välplanerad flytt börjar med tidig förberedelse, inklusive att börja packa i god tid och att skapa en detaljerad checklista för att hålla koll på alla uppgifter. Att organisera saker som ska slängas eller skänkas på ett ställe underlättar rensningen och sparar både tid och pengar.
Flyttstädning

Viktiga steg för en effektiv städning

Flyttstädning är en viktig del av processen när man flyttar från en bostad till en annan. Det är en nödvändighet som många människor inte uppskattar, men det är viktigt för att säkerställa att bostaden är ren och väl underhållen för nästa person som ska flytta in. Det finns några steg som du kan ta för att se till att din flyttstädning är effektiv och genomförs på rätt sätt.
Bohagsflytt

Checklista vid utlandsflytt

Att flytta utomlands är en stor livsförändring och det finns många saker att tänka på innan man tar steget. Det är inte bara att packa sina väskor och flytta till en annan plats. För att göra flytten smidigare och mer bekväm är det viktigt att ha en checklista över saker att ta itu med innan man lämnar sitt hemland. Här är en lista på saker att tänka på när man ska flytta utomlands.