Tips för en smidig flytt - en guide av Tetrisflytt

Tips för en smidig flytt - en guide av Tetrisflytt

Att planera och genomföra en flytt kan kännas överväldigande, men med rätt strategikan du göra processen både effektiv och stressfri. Här delar vi på Tetrisflytt några experttips för en smidig flytt, där var sak får sin plats och du kan fokusera på att börja ditt nya kapitel på rätt sätt.

Vi på Tetrisflytt hävdar att basen för en framgångsrik flytt består av tre nyckelingredienser: att börja i god tid, skapa en detaljerad checklista och att hålla ordning och reda i kartongerna.

Börja i god tid!

Börja packa så snart du vet att en flytt är på gång är nyckeln till en stressfri övergång. Vi vill påminna om att det är svårt att föreställa sig mängden saker i etthem och att tidigt inleda rensningen är en bra grund. Genom att skapa en särskild plats för saker som ska slängas eller skänkas blir din rensning enklare. Det sparar inte bara tid utan även pengar, då onödiga saker inte behöver flyttas.

Att ha en specifik plats där du samlar allt som ska slängas eller skänkas gör att du tydligt ser vad som behöver göras i nästa steg. Rensandet blir nästan en självgående process när du kan prioritera och organisera steg för steg.

Skapa en checklista!

En välskriven checklista är grunden för att hålla ordning på alla flytt relateradeuppgifter som kan finnas. Det finns ingen detalj som är för liten eller för stor att inkludera. Genom att fördela ansvar inom hushållet och bocka av uppgifter successivt blir flyttprocessen organiserad och överkomlig.

Sätt dig ned och gå igenom vad som behöver göras och när. Det kan inkludera alltfrån att säga upp abonnemang till att ansöka om ny förskola. Skriv upp vem i hushållet som är ansvarig för vilken uppgift så att inget faller mellan stolarna. En välplanerad lista blir din guide genom hela flyttprocessen och hjälper dig att undvika att något glöms bort.

Ordning och reda i kartongerna!

För att undvika kaoset av packning är Tetrisflytts råd att börja i god tid. Genom att packa varje rum för sig och noggrant märka upp kartongerna underlättas både själva flytten och uppackningen. En organiserad kartong - struktur hjälper även flyttfirman att snabbt och enkelt placera sakerna på rätt plats. Detta är nyckeln för att dra maximal nytta av en professionell flyttservice.

Om tanken på att flytta känns överväldigad, erbjuder Tetrisflytt en lösning. Från själva flytten till flyttstädning, tar vi hand om alla detaljer så att du kan fokusera på att skapa ditt nya hem, inte stressa och såklart njuta av din flytt.

Redo att flytta?

Att ta sig igenom en flytt kräver noggrann planering och struktur. Denna guide är användbar för att göra flyttprocessen smidig och stressfri. Dela gärna dina egna flyttips eller frågor med oss och låt oss skapa en gemensam flytt för att underlätta för varandra under din kommande flytt!

Behöver du hjälp någonstans längs vägen? Tveka inte på att kontakta oss. Vi finns alltid till hjälp.

Osäker på vilken tjänst som passar er?
Fyll i rutan så ringer vi upp er snarast. Helt kostnadsfritt!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
FLYTTFIRMA I SKÅNE

Vi hjälper dig med

Som en komplett flyttfirma tillhandahåller vi ett brett utbud av flytt- och städ tjänster till konkurrenskraftiga priser. Förutom att vi ger dig riktigt bra service så har vi även en rad olika typer av försäkringar som skyddar dina ägodelar under hela processen.

Bild på flyttfirma Malmö och deras flyttbil

Bohagsflytt

När du väljer att flytta med oss behöver du inte tänka på logistiken kring flytten, vi sköter det åt dig. Vi har den rätta kompetensen och erfarenheten för att ordna en smidig övergång från ett hem till ett annat. 

Hemstädning

Låt oss på Tetrisflytt ta hand om hemstädningen, så att du kan fokusera på de som verkligen är viktigt i livet. Fyll i dina uppgifter nedan och få en kostnadsfri offert!

Flyttstädning

Med en professionell flyttstädning från oss får du trygghet, god service och bostaden städad enligt alla krav som ställs på en flyttstädning.

Blogg

Tips och inspiration

Här hittar du tips och inspiration om allt som har med ditt hem att göra. Vi delar med oss av våra bästa tips för flytt, städning, organisering och vad man ska tänka på vid byte av bostad.

Bohagsflytt

Tips för en smidig flytt - en guide av Tetrisflytt

Tetrisflytt delar med sig av sina bästa tips för en smidig flyttprocess i deras guide. En välplanerad flytt börjar med tidig förberedelse, inklusive att börja packa i god tid och att skapa en detaljerad checklista för att hålla koll på alla uppgifter. Att organisera saker som ska slängas eller skänkas på ett ställe underlättar rensningen och sparar både tid och pengar.
Flyttstädning

Viktiga steg för en effektiv städning

Flyttstädning är en viktig del av processen när man flyttar från en bostad till en annan. Det är en nödvändighet som många människor inte uppskattar, men det är viktigt för att säkerställa att bostaden är ren och väl underhållen för nästa person som ska flytta in. Det finns några steg som du kan ta för att se till att din flyttstädning är effektiv och genomförs på rätt sätt.
© 2024 Tetrisflytt AB, Org. nr: 559414-6770
Banner att Tetrisflytt är ett rekommenderat företag enligt Reco
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och hjälpa oss med våra marknadsföringsinsatser.