Så sparar du pengar på din bohagsflytt

1. Jämför priser på flyttfirmor

Om du bestämmer dig för att anlita en flyttfirma, se till att jämföra priser mellan olika företag. Fråga också om de erbjuder rabatter för att boka i förväg eller för att flytta under veckodagar istället för helgen.

2. Packa själv

Att packa själv kan spara dig en hel del pengar. Skaffa gratis kartonger från olika butiker och företag och använd tidningspapper och bubbelplast för att skydda dina föremål. Du kan också sp ara pengar genom att packa effektivt och undvika onödiga föremål eller möbler som du inte längre behöver.

3. Sälj eller donera det du inte längre behöver

En bohagsflytt är en perfekt tidpunkt att rensa ut det du inte längre behöver eller vill ha. Sälj eller donera möbler, kläder, leksaker eller andra föremål som du inte längre använder eller behöver. På så sätt kan du spara pengar på din flytt samtidigt som du gör någon annan glad genom att ge bort eller sälja dina gamla saker.

4. Be om hjälp från vänner och familj

Att be om hjälp från vänner och familj istället för att anlita en flyttfirma kan spara dig en hel del pengar. Be dina nära och kära om hjälp med att packa, lyfta eller köra en lastbil. Men kom ihåg att tacka dem genom att bjuda på mat och dryck eller ge dem en liten present som tack för deras hjälp.

5. Hyr en mindre lastbil eller släpvagn

Om du själv ska köra och transportera dina föremål, hyr en mindre lastbil eller släpvagn istället för en stor och dyr flyttbil. En mindre lastbil eller släpvagn är oftast billigare att hyra och kan rymma tillräckligt med föremål för en mindre bohagsflytt.

6. Använd befintliga möbler och inredning

För att spara pengar på din nya bostad, försök att använda dina befintliga möbler och inredning så mycket som möjligt. Försök att undvika att köpa nya möbler eller inredning tills du har flyttat och har en bättre överblick över vad du verkligen behöver.

7. Planera din flytt i förväg

Att planera din bohagsflytt i förväg kan spara dig pengar genom att undvika stressiga och dyra situationer. Se till att du har tillräckligt med tid för att packa och organisera din flytt på ett effektivt sätt. Det kan också vara en bra idé att boka din flytt i förväg för att undvika högre priser och bättre kunna jämföra priser mellan olika företag.

Sammanfattningsvis kan en bohagsflytt vara en dyr uppgift, men det finns sätt att spara pengar på din flytt. Jämför priser på flyttfirmor, packa själv, sälj eller donera det du inte längre behöver, be om hjälp från vänner och familj, hyr en mindre lastbil eller släpvagn, använd befintliga möbler och planera din flytt i förväg. På så sätt kan du göra din bohagsflytt mer kostnadseffektiv och mindre stressig.

Osäker på vilken tjänst som passar er?
Fyll i rutan så ringer vi upp er snarast. Helt kostnadsfritt!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
FLYTTFIRMA I SKÅNE

Vi hjälper dig med

Som en komplett flyttfirma tillhandahåller vi ett brett utbud av flytt- och städ tjänster till konkurrenskraftiga priser. Förutom att vi ger dig riktigt bra service så har vi även en rad olika typer av försäkringar som skyddar dina ägodelar under hela processen.

Bild på flyttfirma Malmö och deras flyttbil

Bohagsflytt

När du väljer att flytta med oss behöver du inte tänka på logistiken kring flytten, vi sköter det åt dig. Vi har den rätta kompetensen och erfarenheten för att ordna en smidig övergång från ett hem till ett annat. 

Hemstädning

Låt oss på Tetrisflytt ta hand om hemstädningen, så att du kan fokusera på de som verkligen är viktigt i livet. Fyll i dina uppgifter nedan och få en kostnadsfri offert!

Flyttstädning

Med en professionell flyttstädning från oss får du trygghet, god service och bostaden städad enligt alla krav som ställs på en flyttstädning.

Blogg

Tips och inspiration

Här hittar du tips och inspiration om allt som har med ditt hem att göra. Vi delar med oss av våra bästa tips för flytt, städning, organisering och vad man ska tänka på vid byte av bostad.

Bohagsflytt

Tips för en smidig flytt - en guide av Tetrisflytt

Tetrisflytt delar med sig av sina bästa tips för en smidig flyttprocess i deras guide. En välplanerad flytt börjar med tidig förberedelse, inklusive att börja packa i god tid och att skapa en detaljerad checklista för att hålla koll på alla uppgifter. Att organisera saker som ska slängas eller skänkas på ett ställe underlättar rensningen och sparar både tid och pengar.
Flyttstädning

Viktiga steg för en effektiv städning

Flyttstädning är en viktig del av processen när man flyttar från en bostad till en annan. Det är en nödvändighet som många människor inte uppskattar, men det är viktigt för att säkerställa att bostaden är ren och väl underhållen för nästa person som ska flytta in. Det finns några steg som du kan ta för att se till att din flyttstädning är effektiv och genomförs på rätt sätt.
© 2024 Tetrisflytt AB, Org. nr: 559414-6770
Banner att Tetrisflytt är ett rekommenderat företag enligt Reco
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och hjälpa oss med våra marknadsföringsinsatser.