Bortforsling

Behöver du bli av med gamla möbler? Tetrisflytt & Städ hjälper dig med bortforsling av möbler och skräp, oavsett om det är vid en flytt eller om du bara vill bli av med saker som samlar damm. Vi erbjuder även bortforslingstjänster till företag, inklusive byggavfall.

Anpassat efter dig

Försäkring ingår

50% av kostnaden efter RUT-avdrag

Få en kostnadsfri offert idag!
Rekommenderat företag av Reco 2023Rekommenderat företag av Reco 2024
Vi svarar på alla meddelanden inom 24h!
Oops, något gick fel
Flyttfirma kristianstad
Flyttfirma göteborg

Vad vi kan hjälpa till med

Vi erbjuder omfattande bortforslingstjänster för att hjälpa dig bli av med allt från möbler till elektronikskrot och annat avfall. Här är en översikt över vad vi kan ta hand om:

  • Möbler: Vi tar hand om alla typer av möbler, stora som små.
  • Elektronikskrot: Säker bortforsling och återvinning av elektronik.
  • Kartonger med skräp: Vi hanterar även diverse skräp och emballage.
  • Stora förpackningar: Inget är för stort för oss.
  • Annat avfall: Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov.

Bortforsling och RUT-avdrag

Du kan utnyttja RUT-avdraget för bortforsling av möbler och skräp, förutsatt att de kan återanvändas. Detta innebär att du kan dra av 50% på arbetskostnaden när vi tar dina saker till en second-hand-butik eller loppis. Observera att RUT-avdraget inte gäller för saker som ska till soptippen. Läs mer om RUT-avdraget.

Att anlita oss innebär att du slipper tunga lyft och besväret med att transportera stora eller otympliga föremål. Med vår hjälp kan du fokusera på annat medan vi tar hand om allt från nedpackning till transport och återvinning. Vi ser till att jobbet blir gjort på ett ansvarsfullt sätt.

Tetrisflytt packar i Göteborg

Vad säger våra kunder

Att våra kunder är nöjda och trygga med vårt arbete är ett av våra viktigaste kännetecken

Ett glatt par efter deras flytt i göteborg

Flexibla tjänster för din bekvämlighet

Vi förstår att tid kan vara en knapp resurs, därför erbjuder vi våra bortforslingstjänster även på kvällar och helger. Kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med, så ger vi dig ett kostnadsförslag.

En flytt är sällan helt bekymmersfri, men med Tetrisflytt & Städ blir arbetet betydligt mycket enklare. Låt oss göra jobbet, så att du slipper!

Vanliga frågor

Nedan har vi samlat några av våra vanligaste frågor om bortforsling

Vad menas med bortforsling?
icon

Bortforsling innebär att vi hämtar ditt skräp och gamla möbler och transporterar dem till en återvinningscentral eller second-hand-butik på ett ansvarsfullt sätt.

Vad kostar bortforsling?
icon

Kostnaden för bortforsling baseras ofta på timpris. För att få en exakt kostnadsuppskattning, använd vårt kontaktformulär.

Hur blir man av med sin gamla soffa?
icon

Vid flytt är det viktigt att undvika föremål som kan skada dig, dina ägodelar eller andra. Detta inkluderar brandfarliga, explosiva, frätande eller illaluktande ämnen, vapen och ammunition. Läs våra Allmänna Bestämmelser för Bohagsflytt eller Kontorsflytt för mer information om vad som är tillåtet.

Vi prioriterar säkerhet och följer strikta riktlinjer för en smidig och trygg flytt.

Obesvarade frågor?

Har du fler frågor om våra tjänster? Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig!

Blogg

Tips och inspiration

Här hittar du tips och inspiration om allt som har med ditt hem att göra. Vi delar med oss av våra bästa tips för flytt, städning, organisering och vad man ska tänka på vid byte av bostad.

Bohagsflytt

Tips för en smidig flytt - en guide av Tetrisflytt

Tetrisflytt delar med sig av sina bästa tips för en smidig flyttprocess i deras guide. En välplanerad flytt börjar med tidig förberedelse, inklusive att börja packa i god tid och att skapa en detaljerad checklista för att hålla koll på alla uppgifter. Att organisera saker som ska slängas eller skänkas på ett ställe underlättar rensningen och sparar både tid och pengar.
Bohagsflytt

Checklista vid utlandsflytt

Att flytta utomlands är en stor livsförändring och det finns många saker att tänka på innan man tar steget. Det är inte bara att packa sina väskor och flytta till en annan plats. För att göra flytten smidigare och mer bekväm är det viktigt att ha en checklista över saker att ta itu med innan man lämnar sitt hemland. Här är en lista på saker att tänka på när man ska flytta utomlands.