Flyttfirma Malmö Stockholm

Tetrisflytt & Städ erbjuder regelbunden flyttservice från Malmö till Stockholm varje vecka. Med våra välplanerade rutter längs hela E4, tillhandahåller vi prisvärd flytthjälp för alla dina behov. Vi transporterar allt från lösa möbler till oskyddat gods, alltid utifrån dina önskemål. Låt oss göra din flytt enkel och problemfri.

Anpassat efter dig

Försäkring ingår

50% av kostnaden efter RUT-avdrag

Få en kostnadsfri offert idag!
Rekommenderat företag av Reco 2023Rekommenderat företag av Reco 2024
Vi svarar på alla meddelanden inom 24h!
Oops, något gick fel
Flyttfirma kristianstad

Hur funkar en flytt mellan Stockholm & Malmö?

Boka enkelt

Boka enkelt via vårt formulär! Du kan välja bland våra tjänster, dessa är flytt, städ och montering.

Icon

Transparent priser

För distansflyttar erbjuder vi fasta, transparenta priser som skräddarsys efter just dina specifika krav och önskemål.

Icon

Säker flytt

Vi är fullt försäkrade, vilket betyder att din flytt är säker med oss. Vi följer reglerna enligt Bohag 2010.

Priser för flytt

Priset bestäms baserat på hur lång tid flytten tar. Faktorer som påverkar flytt tiden är hur mycket man ska flytta, vad man ska flytta och packningen. Nedan följer en uppskattning av vad en flytt kostar, så att ni kan skapa er en prisbild att förhålla er till.

2 Man + Lastbil
Om flytten är från en mindre eller medelstor lägenhet så räcker det oftast med 2 man med 1 lastbil. Det är en av våra vanligaste tjänster.
595 SEK/h
50% RUT-avdrag
Alltid försäkrat
3 Man + Lastbil
Är det tunga möbler eller en större mängd flyttkartonger du ska ta med bör istället 3 man med en lastbil väljas.
795 SEK/h
50% RUT-avdrag
Alltid försäkrat
Fastpris
För en mer exakt prisbild får du gärna höra av dig till oss för att få en kostnadsfri offert. Den får du vanligtvis inom 2h.
Offert
50% RUT-avdrag
Alltid försäkrat
Tetrisflytt utför utlandsflytt

Stockholms-linjen via E4 med Tetrisflytt & Städ

Effektiv Flytthjälp mellan Skåne och Stockholm: Tetrisflytt & Städ kör flera flyttlass tur och retur längs E4mellan Skåne och Stockholm varje vecka. Vår erfarna personal och våra skickliga förare garanterar att dina ägodelar hanteras säkert och omsorgsfullt via vår populära Stockholmslinje. Vi erbjuder fasta och helt transparenta priser.

Så fungerar Stockholmslinjen: Varje vecka hjälper vi dig med flytt och transport mellan Malmö och Stockholm, tur och retur. Med flera års erfarenhet har vi byggt upp ett gott rykte, vilket har lett till en kraftigt ökad efterfrågan på denna tjänst. Låt oss göra din flytt enkel och bekymmersfri.

Vad säger våra kunder

Att våra kunder är nöjda och trygga med vårt arbete är ett av våra viktigaste kännetecken

scenery of a body of water beside a cityby Jon Flobrant

Distansflytt över hela Sverige med Tetrisflytt & Städ

Hos Tetrisflytt & Städ erbjuder vi omfattande flyttjänster som täcker hela Sverige. Vår expertis sträcker sig från norr till söder, inklusive närliggande områden, för att möta alla dina behov och önskemål. Vi strävar efter att erbjuda en smidig och anpassad flyttupplevelse, oavsett var i landet du ska flytta.

Vi förstår att varje flytt är unik, och därför anpassar vi våra tjänster för att passa just dina specifika krav. Vårt erfarna team tar hand om hela processen, från planering och packning till transport och uppackning i ditt nya hem. Vi är här för att göra din flytt så enkel och stressfri som möjligt.

Flyttfirma mellan Lund och Stockholm

Användbar Checklista för Flytt

När du planerar en flytt inom Sverige är det viktigt att inget lämnas åt slumpen. För att säkerställa en smidig övergång, följ vår förberedelseguide nedan. Den hjälper dig att organisera och planera din flytt effektivt.

Se till att anmäla din nya adress till Skatteverket så att din folkbokföring uppdateras korrekt.
Om du har barn, se till att ordna skolplacering i den nya kommunen och registrera flytten hos relevanta myndigheter.
Avsluta el- och internet på din gamla adress och teckna nya avtal för ditt nya hem i god tid.
Boka en flyttfirma för att transportera dina ägodelar till ditt nya hem.
Börja packa i god tid och märk kartongerna tydligt för att underlätta uppackningen i ditt nya hem. Försök att hålla saker från samma rum tillsammans för enklare uppackning.
Uppdatera din hemförsäkring med den nya adressen och säkerställ att dina försäkringsvillkor är anpassade efter ditt nya boende.

Vanliga frågor

Nedan har vi samlat några av våra vanligaste frågor

Kan man nyttja RUT-avdrag vid flytt?

Ja, det är möjligt att nyttja rut-avdraget vid en flytt. Du kan använda avdraget för exempelvis: flyttstädning, hemstädning, fönsterputs och trädgårdsarbete. Med rut-avdraget kan du dra av 50% av kostnaden.

Vem sköter hanteringen av rut avdraget?

Vårt team på Tetrisflytt har den rätta kompetensen för flytthjälp. Vi har Rut-kompetens och hanterar rut-avdraget åt våra kunder, inklusive att säkerställa att all nödvändig dokumentation är fullständig och att Rut-avdrag behandlas riktigt.  

Timpris eller fastpris när man anlitar en flyttfirma?

Vår flyttfirma är experter på att erbjuda både fast pris och timpris, så du kan välja den lösning som passar dina behov bäst. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och står till er hjälp genom hela processen, så att du kan vara säker på ett bra resultat utan att det påverkar kvaliteten.  

Vi har erfarenhet av olika former av bohagsflytt och företagsflytt. Vår kundservice finns för er vid eventuella frågor och support. Vi förstår att er flytt kan upplevas som stressig, så vi jobbar hårt för att göra processen smidig och bekväm – från början till slut. 

Vi tillhandahåller ett brett utbud av tjänster som är skräddarsydda för att möta dina behov och krav. 

Våra professionella medarbetare har den rätta kompetensen och de bästa resurserna för att säkerställa en smidig och positiv flytt upplevelse. Du kan lita på att vi har rätt kompetens och resurser för att hjälpa dig med alla aspekter av er flytt.  

Har ni yrkestrafiktillstånd?

Vi på Tetrisflytt är stolta över att informera våra kunder om att vi har ett yrkestrafiktillstånd. Detta betyder att vi har rätt att bedriva professionell transport av gods och är fullt behöriga att hantera alla aspekter av flytt och transport.

Vad är ett yrkestrafiktillstånd?

Yrkestrafiktillstånd är ett tillstånd som utfärdas av Transportstyrelsen till företag som bedriver yrkesmässig trafik mot betalning. Tillståndet krävs för att bedriva ett flyttföretag. Syftet med tillståndet är att säkerställa att transportören uppfyller de krav och regler som gäller för yrkesmässig trafik och därmed garantera en hög nivå av trafiksäkerhet.

Obesvarade frågor?

Har du fler frågor om våra tjänster? Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig!

Blogg

Tips och inspiration

Här hittar du tips och inspiration om allt som har med ditt hem att göra. Vi delar med oss av våra bästa tips för flytt, städning, organisering och vad man ska tänka på vid byte av bostad.

Bohagsflytt

Tips för en smidig flytt - en guide av Tetrisflytt

Tetrisflytt delar med sig av sina bästa tips för en smidig flyttprocess i deras guide. En välplanerad flytt börjar med tidig förberedelse, inklusive att börja packa i god tid och att skapa en detaljerad checklista för att hålla koll på alla uppgifter. Att organisera saker som ska slängas eller skänkas på ett ställe underlättar rensningen och sparar både tid och pengar.
Bohagsflytt

Checklista vid utlandsflytt

Att flytta utomlands är en stor livsförändring och det finns många saker att tänka på innan man tar steget. Det är inte bara att packa sina väskor och flytta till en annan plats. För att göra flytten smidigare och mer bekväm är det viktigt att ha en checklista över saker att ta itu med innan man lämnar sitt hemland. Här är en lista på saker att tänka på när man ska flytta utomlands.